PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Galatasaray'ın transfer planı


Melancholy
12-15-2009, 21:46
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/20366.jpg

Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Frank Rijkaard ve Johan Neeskens, Florya'daki tesislerde bir araya geldi.

Fanatik Gazetesi'nin 15 Aralık 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Devre arasında gönderilecek oyuncular belirlendi. Formdan düşen bazı oyuncuların uyarılmasına karar verildi.

Transfer için yol haritası çizildi. Takviye yapılacak bölgeler ve alınacak oyuncu özellikleri netleştirildi.

1: Linderoth’un gönderilmesine...

Sarı-Kırmızılı kulüpte 2.5 sezonu geride bırakan ve yıllık 1.2 milyon Euro kazanan, buna karşın sadece 12 lig maçında forma giyebilen Tobias Linderoth gözden çıkarıldı. Yönetimin gösterdiği sabırlı tutuma rağmen bir türlü beklenen dönüşü yapamayan ve tam iyileşti gözüyle bakılırken yeniden sakatlanan İsveçli futbolcu, ülkesinin takımlarından Elfsborg ile masaya oturacak. Bu transferin 15 gün içinde kesinleşmesi bekleniyor.

2: Nonda’nın uyarılmasına...

Milan Baros’la rekabet halindeyken son derece başarılı bir performans ortaya koyan ve sonradan oyuna girdiği maçlarda bile hat-trick yapacak kadar yüksek motivasyonlu görünen Shabani Nonda’da, takım arkadaşı sakatlandıktan sonra yaşanan düşüş teknik heyetin dikkatini çekti. Kongolu oyuncunun ileride alternatifsiz olması nedeniyle kendisini fazla zorlamadığı tespit edildi. Uyarılacak, düzelmezse sezon sonunda yolcu!

3: Emre Güngör’ün yollanmasına...

2007-2008 sezonunun devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen ve şampiyonlukta Servet’le birlikte önemli rol oynayan Emre Güngör, EURO 2008’de yaşadığı sakatlığı bir türlü atlatamadı. Geçen sezon yokları oynayan genç stoperin bu sezon da varlığı yokluğu belli değil. Kronik sakatlığı olduğundan şüphelenilen talihsiz oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verildi. Devre arasında Sivasspor’a transferi gerçekleşebilir.

4: Teknik stoper alınmasına...

Aynı tip statik oyuncular olan Servet Çetin ile Gökhan Zan’ın takımı Avrupa’daki büyük hedeflere taşıyamayacağı kanısına varıldı. Yedek savunmacılar Emre Aşık’ın 36 yaşında olması, Emre Güngör’ün biletinin kesilmesi, genç Semih Kaya’nın bir türlü sakatlıktan kurtulamaması, bir stoper transferini zorunlu hale getirdi. Alınacak oyuncu yabancı, Servet’e göre daha kısa ve hareketli olacak, aynı zamanda da oyun kurabilecek.

5: Forvete takviye yapılmasına...

Baros’un sakatlığında Nonda’nın alternatifsiz kalıp düşüş yaşaması, bazı maçlarda takımı çok zor durumda bıraktı. Teknik ekip, Arda, Kewell gibi oyuncuları ileride tek oynatarak bu sıkıntıya çözüm bulmaya çalıştı. Linderoth’un gönderilmesi ile birlikte yabancı kontenjanında 2 kişilik yer açılacak. Bunların biri stoper olurken, diğerinin Baros’un yokluğunda ilk 11 oynayabilecek süratli bir golcü olması planlanıyor.

6: Bedavaya hücum edilmesine...

Mayıs 2010’da sözleşmesi sona erecek oyuncuların listesi tek tek incelendi. Haldun Üstünel’in işaret ettiği ve Frank Rijkaard’ın onay verdiği bazı oyuncular arasında öne çıkan ilk isim Hamit Altıntop oldu. Uzun bir süredir Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunan milli futbolcuyla görüşmeler başlayacak. Gelecek sezon düşünülerek benzer durumdaki Halil Altıntop ve Portekizli Deco’nun da durumları sorgulanacak.

kralspor

_SoN_
12-16-2009, 11:29
bakalım .