PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Roberto Carlos'un son maçı


Melancholy
12-15-2009, 21:41
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/20351.jpg

Fenerbahçe'de, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos dönemi bitiyor.

Fenerbahçe, 17 Aralık Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda Moldova'nın Sheriff takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde 1,5 saat süren antrenmanda sarı-lacivertliler, yan top ve savunma organizasyonları üzerinde durdu.

Isınma ve istasyon çalışmalarının adından, kale önüne yerleştirilen yapay barajlarla bir alan oluşturuldu. Sağ ve sol köşelerden yapılan ortalarda savunma oyuncuları topu çıkarmaya, hücum oyuncuları ise gol yapmaya çalıştı.

Antrenmanın büyük bölümü bu çalışmayla geçilirken, futbolcular son bölümde dar alanda çift kale maç yaptı.

Kazım ve Önder'in yanı sıra dişini çektiren Dos Santos ve sakatlığı bulunan Uğur'un yer almadığı antrenmanda Emre ve Alex, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde, takımdan ayrı çalıştılar.

Salonda antrenman yapan Deivid ise daha sonra sahaya çıkarak Dolu Arslan yönetiminde koştu.

Bu arada, antrenmanda sakatlanan kaleci Volkan Babacan, kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'ın saha içinde yaptığı kontrolün ardından çalışmayı bıraktı.

Sarı-lacivertliler, Sheriff maçının hazırlıklarını yarın saat 15.30'da basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

-CARLOS'UN FENERBAHÇE'DEKİ SON MAÇI-

Fenerbahçe'de, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos dönemi bitiyor.

Bugün kulüp binasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya gelen Roberto Carlos'un, takımdan ayrılma isteğini yöneticilere ilettiği öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Sheriff ile yapılacak mücadele, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'deki son maçı olacak. Maçta Brezilyalı futbolcuya veda organizasyonu yapılması bekleniyor.

Öte yandan Roberto Carlos, bu akşamki antrenmanda neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Bazı futbolcular sık sık Brezilyalı oyuncuya sarılırken, Roberto Carlos, antrenman sırasında takım arkadaşlarıyla kısa süreli sohbetler yaptı.

kralspor