PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklere Müjde Kitap!...


morciii
01-13-2008, 12:58
Erkeklere Müjde Kitap!...
http://www.ailem.com/images/news/1/kitapkapak.jpg Dr. Ali Gokkaya'nın "Erken Boşalma Tedavi Teknikleri" kitabı Oksijen Yayınları'ndan çıktı. Bu konuda Türkiye'de ilk ve tek olduğu belirtilen kitap erkekler kadar kadınları da mutlu edecek gibi görünüyor. Bu kitapla birlikte erken boşalma tedavisinin ne kadar kolay olduğuna şahit olacaksınız!... Kitap konuyu bir çok yönden ele alıyor ve 50'den fazla çözüm tekniğini açıklıyor.
Modern tıptan alternatif tıp çözümlerine kadar bir çok yönteme yer verilen kitabın yazarı Dr. Ali Gokkaya, kitapta anlatılan yöntemlerin her yaştan ve her seviyede boşalma sorunu olan erkeklere ayrı ayrı çözüm teknikleri sunduğunu belirtiyor.
50'den Fazla Çözüm Tekniği
Tıbbi çözümlerin yanı sıra, pratik çözümler ve ilginç yöntemler gibi 50'den fazla çözüm tekniğinin açıklandığı kitapta; ileri derecede erken boşalanlar için çözüm metotlarını, modern ve alternatif tıbbın tedavi yöntemlerini, NLP ile çözüm metodunu, binlerce yıl öncesine dayanan Çinli ve Hintli bilgelerin yöntemlerini, ABD'li ünlü seksolog Dr. Arnold Kegel'in Kegel egzersizlerini, modern seksin kurucularından William Masters ve Wirginia Johnson'ın devrim niteliği taşıyan "The Masters and Johnson" tekniğiyle birlikte, onlarca çözüm yolunu bulacaksınız.
Kitaba ulaşmak ve daha fazla bilgi için www.oksijenkitap.com (http://www.oksijenkitap.com/) adresini ziyaret edebilirsiniz.