PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eklem Ağrılarına Kuşburnu


kont
12-15-2009, 19:31
http://www.sifalibitkilervedogaltedavi.com/resimler/sifalibitkiler/kusburnu.gif

Kuşburnunun eklem ağrılarını gidermede etkili olduğu belirlendi. Özellikle kuşburnunun kabuk ve çekirdeğinde bulunan bir maddenin yarırana dikkat çekildi.
Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Klinik Şefi Dr. Turan Uslu, kuşburnunun eklem ağrıları üzerinde çok olumlu etkilere sahip olduğunu söyledi. Dr. Uslu, "Danimarka ve İsveç'te yapılan ve önemli tıp dergilerinde yayınlanan klinik çalışmalarda kuşburnu kabuk ve çekirdeğinde bulunan doğal GOPO maddesinin iltihabı giderici etkisinden dolayı eklem ağrıları üzerinde olumlu etki yaptığı gözlenmiştir" diye konuştu.
Dr. Uslu şunları söyledi:
"GOPO maddesi ödem ve şişliği azaltır; ağrıları azaltır; iltihabı azaltır; iltihaplanma sürecini yavaşlatır; hareket kabiliyetini artırır; ağrı kesici kullanımını azaltır. Ancak ısıtılınca GOPO maddesi etkisiz hale geliyor. Çay veya marmeladın eklemler üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Danimarka ve İsveç'teki ekolojik tarım alanlarında tamamen doğal ve hiçbir kimyasal işlemin olmadığı ortamlarda üretilen Litozin'i bu yüzden önemsiyorum. Litozin'i diğer tedavilerin yanında ya da tek başına destekleyici önemli bir ürün olarak kabul edebiliriz."

gorkem35
11-17-2014, 23:12
arkadşlar selam herkese, uzun zamandır bel ve boyun ağrılarından şıkayetim vardı. Kuzenimin tavsiyesi ile gittiğim yakamoz beauty park ta medikal masaj yaptırdım. Ve cok faydalıydı, cok rahatlattı. Herkese tavsiye ederim.