PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Organik Botox'la Güzelleşin!


morciii
01-13-2008, 12:45
Organik Botox'la Güzelleşin!
http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/botox(2).jpg Neşter yok, iğne yok, yan etki yok! Dünyada gelişen teknoloji, kozmetik ve tıpta uzun süren araştırmaların sonucunda cilt yaşlanmasını önlemek ve korumak için başarılı, güvenli ve hızlı sonuçlanan “Organik Botox” yöntemi, cilde iğnesiz ve neştersiz gençlik, güzellik kazandırıyor...
Enes Bio Estetik’te başlayan ve “Elektrophor” yöntemi adı verilen bu yeni uygulama ile estetik kaygılara neşter veya iğne kullanılmaksızın çözüm üretiliyor. Enes Bio Estetik uzmanlarından Nesrin Sürer'in verdiği bilgilere göre; uygulamanın ilk aşamasında, cilt analizi yapılıp, kişiye özel uygulanacak program tespit ediliyor. Ön bakım ve peeling uygulamasıyla cildin üst tabakası olan epidermis yenilenerek taze, sağlıklı, pürüzsüz bir doku elde ediliyor.
İkinci aşama ise hücrelere ve dokuya düşük voltaj dalgaların uygulanmasıyla aktif maddelerin “Elektrophor” yoluyla cilde yüzde 100 nüfuz etmesi sağlanıyor. Böylece ciltteki kolajen, elastin ve protein üretimi arttırılarak cilt kendisini onarıyor ve yeniden inşa ediyor.

http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/botox1(2).jpg İlk Uygulama İle Etki Görülüyor
Deri altının dolmasıyla, üst deride; özellikle alın ve göz çevresinde oluşan kırışıklıkların derinliği azalarak, cildin sıkılığı artıyor. Uygulama, ciltte gerginleştirici etki yaratılıyor.
İlk uygulama sonucunda belirgin etki görülüyor. Altıncı seansta net gelişmeler gözleniyor ve seans süreleri 3 ilâ 5 haftalık kür halinde uygulanıyor.
Aktif maddelerin maximum nüfuzunu sağlayan “Elektrophor” yöntemli uygulanan “Organik Botox”, cilt yaşlanmasını önlemek ve korumak isteyen, neşter ve iğneden kaçınanların tercih ettiği bir yöntem olarak belirtiliyor.

glavrone
05-28-2022, 07:58
https://sanakanwalfashion.com/-/
https://angosiam.com/---/
https://kerbymethodconsulting.com/----86813/
https://enjazalkhaleej.com/---/
https://myfemalefunda.com/---/