PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ultimate Windows 7 kopyası


denizci
12-12-2009, 11:41
10in1 Windows 7 Edition: USB, Çinlilerin en son kopya ürünü. Hem korsan, hem de kopya bir ürün olarak dikkatleri üzerine çeken bu Windows 7 sürümü oldukça ilginç.

8GB'lık bir USB bellek içerisinde gelen Windows 7 sürümü, öyle sıradan bir sürüm de değil: Signature Edition (http://www.chip.com.tr/konu/ms-kullanicilari-win-7-partisine-cagiriyor_15074.html). Microsoft'un çok özel ve kısıtlı sayıda sunduğu, Windows 7 partisi (http://www.chip.com.tr/galeri/windows-7-partisi_1292.html)düzenleyenlere hediye ettiği imzalı Windows 7 sürümü, Microsoft'u çok kızdıracak gibi görünüyor. Ya Çinliler Signature Edition nedir anlamamış ve Ultimate'den daha üst diye bu sürümü kopyalamayı yeğlemiş, ya da ürün paketi daha "özel" görünsün istemiş.

Çin ve Hindistan gibi ülkelerde korsan Windows kullanımı çok yaygın. Bu ülkelerde her türlü ürünün mevcut en ucuz kopyası çok yaygın. Elbette satılan bu Windows 7 sürümleri birebir kopya mı, yoksa arka planda kurulu bir takım zararlı yazılımlar ya da arka kapılar var mı bilmek pek mümkün değil. Ancak en büyük bilgisayar virüsü salgınları bu ülkelerde gerçekleşiyor.

Sonraki iki sayfada bu ürünün fotoğraflarını görebilirsiniz...