PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerli taraftar bu habere AH çekiyor


Melancholy
12-11-2009, 16:50
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/20206.jpg


Fenerbahçeliler'in iç çektiği Brezilyalı, şimdide Yunan ekibi Olympıakos'la başarıdan başarıya koşuyor.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Arthur Zico, bu kez Şampiyonlar Ligi'nde Yunanistan temsilcisi Olympıakos'la tarih yazdı.

ÖNCE FENER ŞİMDİ DE OLYMPIAKOS

Daha önce Sarı-Lacivertli ekiple 2007-2008 sezonunda Devler H Ligi'nde bir üst tura çıkma başarısını gösteren Brezilyalı hoca, bu sezon da Olympiakos'la aynı başarıyı gösterdi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra 2008'de Özbekistan'ın Bunyodkor takımına giden Zico, ardından CSKA Moskova'nın basına geçti. Ancak alınan sonuçların ardından buradan 10 Eylül 2009'da kovulan efsane futbolcu, 6 gün sonra Yunan ekibiyle 2 yıllık anlaşma yaptı. Zico takımı kendine getirdi ve Kırmızı-Beyazlılar, Arsenal'in ardından ikinci olup, ikinci tura çıktı. Tecrübeli çahştıncı, Fenerbahçe ile gruptan çıktıktan sonra SeviHa'yı elemiş ve çeyrek finalde Chelsea'ye mağlup olmuştu.

http://kralspor.ensonhaber.com/images/other/01.jpg

ZİCO TARİH YAZDI

Yunan medyası. Brezilyalı hocanın bu başarısını öve öve bitiremedi. Novasports.gr, 'Brezilya'nın efsane oyuncusu Zico, takıma tekrar ruh getirdi. Olympiakos tarih yazdı. Yaklaşık 3 aydan beri takımın başında olan Brezilyalı, kısa sürede önemli bir başarıya imzasını attı' derken, Ethnos gazetesi Zico'nun öğrencileri, Arsenal'i tek golle devirdi, Arsenal'in hocası Arsene Vvenger, Zico'nun takımının ortaya koyduğu performasnı övdü'' görüşlerine yer verdi.

http://kralspor.ensonhaber.com/images/other/02.jpg

AYRILIĞIN SEBEBİ EDU

Aslında Fenerbahçe ile başarılı iki yıl geçirmişti Zico. 100.yılda da lig şampiyonluğuna ulaşmış, ikinci sezonunda ise sarı-lacivertlileri Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez üst tura çıkarmıştı. Ancak CSKA Moskova maçının devre arasında soyunma odasına inen futbolcularla konuşan Başkan Aziz Yıldırım'a sert tepki göstermesi, ayrılığın ilk sebebiydi. Bu olay sonrasında Zico'nun, ''Kardeşim görevine geri dönsün, yıllık ücretim de 1,7 milyon Euro'dan, 2,5 milyon Euro'ya çıkartılsın'' önerisi kabul edilmemiş ve yollar ayrılmıştı.

kralspor