PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzellik Gözlerde Gizlidir...


morciii
01-13-2008, 12:34
Güzellik Gözlerde Gizlidir...
http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/goz5.jpg Güzeliğin göstergesi olan pek çok ayrıntı olmasına rağmen, en etkili bölgenin gözler olduğunu belirten dünyanın en ünlü estetik cerrahlarından Prof. Dr. Melvin Spira, "Gözler, güzellik için en etkili bölgedir. Burnun şekli, dudakların dolgunluğu, çenenin duruşu ve cilt onu tamamlar" diye konuşuyor.
Amerikan Hastanesi'nde bir konferans vermek için Türkiye'ye gelen Amerikalı estetik cerrah Prof. Dr. Melvin Spira, güzelliğin ona bakanın gözünde olduğunu ifade ediyor. Spira, "Örneğin, benim sizi güzel bulmam benim gördüklerimle ilgilidir. Güzelliğin göstergesi olabilecek pek çok ayrıntı var. Bence, gözler en etkili bölgedir. Burnun şekli, dudakların dolgunluğu, çenenin duruşu, cildin güzelliği de önemlidir. Ama en çok bakışlar vurguyu hissettirir. Bir de tebessüm kişinin güzelliğine güzellik katar. Houston'da bir ressam var. Çok ünlü kişilerin, siyasetçilerin sadece portrelerini ve hatta göz çevrelerini resmediyor. Kişiler o gözlere bakarak bile kişiyi tanıyabiliyor" diye konuşuyor.
Neştersiz 10 Yaş Gençleşebilirsiniz!
Kişinin durumuna ve ihtiyaçlarına göre neştersiz işlemlerde 10 yıl gençleşme sağlanabildiğini de kaydeden Spira, "Ancak ben yaptığım tüm ameliyatlarda her ikisini birlikte yapmayı tercih ediyorum. Bu, estetik cerrahi açısından bence çok önemli. Güzel bir yüz için sadece lifting yeterli değildir. Eğer hem çene, hem de burunda bir sorun varsa bence aynı ameliyatta her ikisi de giderilebilir" diyor.
Ayrıca kişilerin etnik özelliklerini bozmadan estetik ameliyat yapmaya çalışan biri olduğunu da belirten Spira, "Ameliyatlarda kadınların yüzlerini fazla germemeye ve onların doğal olabilecek en güzel hallerini bulmaya çalışıyorum. İyi bir plastik cerrah da bu akılla hareket etmelidir bence. Operasyonlarda bu düşünceden sapılmamalı, doğallıktan uzaklaşılmamalı" şeklinde konuşuyor.
Estetiğin Amacı Kaybedilen Güveni Geri Kazanmak
Estetiğin amacının ya da kişilerin estetikten beklentisinin, kaybedilmiş güvenlerini yeniden kazanmak olması gerektiğini de vurgulayan Spira, şu bilgileri veriyor:
"Psikolojik durumları bozulan kişiler estetiğin tüm sorunlarını çözmesini beklerlerse çok mutsuz olurlar. Estetikten mucizeler yaratmasını beklememek lazım. Bir kadının estetik yaptırmaktaki amacı kesinlikle kocasını tekrar kazanmak ya da daha güzel bir iş bulmak gibi beklentiler olmamalı."

glavrone
05-27-2022, 08:23
https://starsone.site/-----/
https://advocatesnairobi.com/-----/
https://advocatesnairobi.com/500---/
https://kerbymethodconsulting.com/---15154/
https://enjazalkhaleej.com/---/

carpediemz
05-28-2022, 16:06
https://advocatesnairobi.com/-------/
https://myfemalefunda.com/---/
https://kerbymethodconsulting.com/-----59419/
https://advocatesnairobi.com/----/
https://advocatesnairobi.com/---/