PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göğüs Estetiğinde Ameliyatsız Devrim!


morciii
01-13-2008, 12:28
Göğüs Estetiğinde Ameliyatsız Devrim!
http://www.ailem.com/images/news/1/stherb.jpg Tayland'da yüzyıllardır kullanılan Pueraria Mirifica bitki özü ve Nano Teknoloji birleştirilerek, göğüs güzelliği anlayışında yepyeni bir süreç başlatıp, etkili ve memnun edici St|herb markası yaratıldı. Kozmetik sanayinde Nano Teknolojiyi ilk uygulayan markalardan biri olan St|herb; küçük, birbirinden farklı, şekli bozuk, sarkık, gevşek, kırışık ve çatlak göğüsler için sunduğu estetik ameliyatsız çözümleri ile devrim yaratıyor.
Dünya üzerinde milyonlarca kadının tercih ettiği St|herb, göğüs güzelliğinde sunduğu estetik ameliyatsız, acısız ve kalıcı yöntemleri ile Türkiye’de de yepyeni bir dönem başlatmayı amaçlıyor. St|herb, içeriğinde bulunan bitki özlerinden elde edilen, fito-östrojenler sayesinde kadın hormonları üzerinde etki ederek, göğüsleri büyütüp, sıkılaştırıyor, kırışık ve çatlakları gideriyor ve ayrıca güçlendirerek dikleştiriyor. Bu sayede yaş, doğum, emzirme, hızlı kilo alıp verme ve diğer nedenlerle gevşek görünümlü, sarkmış, kırışmış göğüslere ve küçük göğüslere estetik ameliyatın doğal ve güvenli bir alternatifini sunuyor. Her kadının evde rahatlıkla uygulayabileceği St|herb ürünleri doğru masaj ile uygulandığında daha etkin sonuçlar veriyor.
Kısa Sürede Sonuç Getiren Birebir Çözümler
Şu anda kozmetik sanayinde Nano Teknolojiyi uygulayan sayılı markalardan biri olan St|herb, Nano Plus Serum, Nano Krem, Ekstra Yoğun Serum, Serum, Sprey ve Maske'den oluşan ürün yelpazesiyle her türlü göğüs problemine yönelik kısa sürede sonuç getiren birebir çözümler üretiyor. Nano Plus Serum gevşek ve sarkan göğüsler için estetik ameliyat alternatifi olarak kullanılıyor. Nano Krem, yüzde 100 doğal, saf ve yan etkisi olmayan, göğsü büyüten, hacim sağlayan ve sıkılaştıran, anında etki etmeye başlayan çok seçkin bir ürün. Ekstra Yoğun Serum, gelişmiş Ph dengeli ve antioksidan formülü ile göğüs sıkılaşmasını ve dikleşmesini sağlıyor. Serum, vücuttaki hormon dengesini sağlayarak göğüse doğal ve düzgün olarak büyüme, gelişme ve hacim kazandırıyor. Sprey, göğüs bezlerinde bulunan hücre yenilenmesini etkileyerek; göğsün sıkılaşmasını, dikleşmesini ve dolgunlaşmasını sağlıyor. Maske, içindeki aktif bileşenler ile göğsün sıkılaşmasını, dolgunlaşmasını ve şekillenmesini sağlamanın yanında göğüste ve büst hattında oluşmuş kırışık ve çatlakları gideriyor.
Estetik ameliyatların getirdiği maddi külfet ve bedensel acıların karşısında doğal, acısız ve kalıcı yöntemler sunan St|herb, etki ve kalıcılığını klinik deneyler ile kanıtlıyor. “Göğüs estetiğinde beyaz bir sayfa açıyoruz” sloganıyla Türkiye pazarına giriş yapan tüm St|herb ürünleri A.B.D. CTFA tarafından onaylı olup, CTFA hologramı taşıyor.


http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/gogus1.jpg 3 Hafta ile 3 Ay Arasında Etkisini Gösteriyor
St|herb ürünlerinin etkisi; yaş, doğum sayısı, aşırı kilo alıp verme, menopoz, hormonal durum ve genetik yapıya göre 3 hafta ile 3 ay arasında etkisini göstermektedir. Yapılan klinik çalışmaları sonucunda ürünlerin etkilerinin çoğunlukla kalıcı olduğu tespit edilmiştir.
St|herb Nano Plus Göğüs Serumu: Gevşek ve sarkık göğüsler için hızlı çözüm. Tamamen doğal bitki özleri ve son teknolojiyle birleşen Nano Göğüs Serumu, ilk kullanışta göğüsteki etkileri hissedilir. Yaş, aşırı kilo alıp verme veya hamilelik ve bilhassa menopoz sebebiyle meydana gelen sarkmalara karşı son derece etkilidir. Nano Teknoloji kullanılarak formüle edilen St|herb Nano Plus Göğüs Serumu, gevşek ve sarkık göğüslerin toparlanmasını, dolgunlaşmasını, güçlenmesini ve sıkılaşmasını sağlar. Bu eşsiz formül Pueraria özlerini çağın en son teknolojisi olan nano teknoloji ile birleştirerek; nanozomlorın göğsün derinliklerine kadar nüfuz etmesini, göğsün daha dolgun, daha güzel ve daha sıkı görünümlü olmasını sağlar.
Östrojen hazneleri, zamana ve yaşadığınız çevreye bağlı olarak göğüs hücrelerinin gelişimini sağlar. Ancak bu haznelerde tıkanıklıklar meydana gelebilir. Menopoz sonrası ise azalma söz konusudur. Fito-östrojenler ve diğer etken maddeler bu tıkanıklıkları giderir ve destek sağlar. Buna bağlı olarak Nano Plus Göğüs Serumu, sağlıklı göğüs dokusu gelişimini sağlarken aynı zamanda çok daha sıkı ve dolgun göğüslere kavuşmanıza yardımcı olur.
· Göğsün kolajen yapısını geliştirerek göğsü sıkılaştırır.
· Göğüs dokularını sıkılaştırır.
· Göğüs cildini güçlendirir ve çatlakları azaltır.
· Göğüsteki sıvı akışını hızlandırır ve göğüs dokularını güçlendirir.
· Bağ dokularını güçlendirerek göğsün kalkmasına yardımcı olur.
· Göğüs dokularını sıkılaştırarak ve güçlendirerek, göğsün elastikiyetini arttırır.
· Cildi yumuşatır, korur ve tedavi eder.
· Toksin maddelerden göğsü korur.
· Fito-östrojenler göğüsteki yağ dokularına etki ederek, göğsün toparlamasını sağlar.
· Hamilelikte veya doğum sonrası oluşan sorunlar için uygundur.
· Göğüs dokularına nüfuz ederek göğsü güçlendirir.
· Nanozomlar, göğüs dokularına nüfuz ederek göğsü güçlendirir.
Kullanım Şekli: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere 5-6 damla göğüse uygulanır. İyice emilinceye kadar 3-5 dakika masaj yapılır.


St|herb Nano Göğüs Kremi: Büyütme, sıkılaştırma ve hacimde anında etki. Dünyada son teknoloji olan Nano Teknolojiyle üretilen St|herb Nano Göğüs Kremi; %100 doğal, saf, yan etkisi olmadan göğsü büyüten, hacim vererek sıkılaştıran ve anında etki etmeye başlayan seçkin bir üründür. Büst hattınızı geliştirerek gözle görülür sonuçlar almanızı sağlayan bu ürün, sizi daha büyük, dolgun ve sıkı göğüslere kavuşturur.
Nanozomlar göğüs derisinin derinliklerine kadar ilerleyerek hücre alt yapısını geliştirir. Göğüsteki bağ dokularını dallandırır ve uzatır, aynı zamanda göğüsteki yağ dokularını genişletir.
Bunlar haricinde St|herb Nano Göğüs Kremi kan akışını maksimum seviyeye çıkararak östrojen hormonlarının dağılımını hızlandırır. Buna bağlı olarak göğüs dokularında gelişim meydana gelir ve daha dolgun, büyük ve hacimli göğüs oluşmasını sağlar.
St|herb Nano Göğüs Kremi doğaldır, göğsü sıkılaştırır, güçlendirir, büyütür ve hacim kazandırır. Çok hızlı biçimde göğüs tarafından emilerek, göğsü güçlü, sıkı ve dolgun hale getirir. Göğsünün hücre yapısını genişletirken, göğsü büyütür ve dolgun görünüm kazandırır.
· Göğüse hacim katar ve büyütür.
· Hücre dokularını geliştirir.
· Zamansız yayılmış veya sarkmış göğüsleri toparlar.
· Göğsün sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlar.
· Fito-östrojenler yağ dokularının toparlamasına yardımcı olur.
· Kan dolaşımını düzenler.
· Östrojen dağılımını düzenler.
Kullanım Şekli: Günde bir defa, nohut büyüklüğünde krem göğüse uygulanır. İyice emilene kadar göğüse 3-5 dakika masaj yapılır.
St|herb Ekstra Yoğun Serum: Gevşek ve sarkan göğüsler için doğal çözüm üretir. St|herb Ekstra Yoğun Göğüs Serumu; gelişmiş Ph dengeli ve antioksidan formülü ile göğsün sıkılaşmasını ve dikleşmesini sağlar, göğüs derisini toksin maddelerden korur. Aynı zamanda oksidasyonu kararlı doğal bileşenlerden oluşan bu formül göğüs cildinin sağlıklı olmasını destekler. Göğüs cildini yenileyerek göğsün sıkılaşmasına yardımcı olur ve büst hattının gelişimini belirginleştirir. Bu ürün göğsün sıkılaşmasını ve şekillenmesini sağlar.
Östrojen hazneleri zamana ve çevreye bağlı olarak göğüs hücrelerinin gelişimini sağlar. Ancak bu haznelerde tıkanıklıklar meydana gelebilir ve Fito-östrojenler ve diğer etken maddeler bu tıkanıklıkları giderir. Buna bağlı olarak ekstra yoğun göğüs serumu, sağlıklı göğüs dokusu gelişimini sağlarken çok daha sıkı göğüslere kavuşmanıza yardımcı olur.
· Antioksidanlar göğüs cildini korur ve gençleştirir.
· Zamansız yayılmış ve sarkmış göğüsleri toparlar.
· Doğal aromatik his verir.
· Göğsün sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlar.
· Göğüs cildinin esneklik kazanmasını sağlar
· Göğüs cildini gençleştirir, güzelleştirir ve sıkılaştırır.
· Göğüs dekoltesini belirginleştirir.
Kullanım Şekli: Sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanılır. Göğüse 5-6 damla damlatılır ve ürün tamamen emilene kadar 3-5 dakika boyunca masaj uygulanır.


St|herb Göğüs Serumu: Büyütür, sıkılaştırır, güçlendirir ve hacim kazandırır. Vücuttaki hormon dengesini sağlayan St|herb Göğüs Serumu, göğsün doğal ve düzgün olarak büyümesine ve hacim kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca göğsün lobül ve alveol gelişimini destekleyerek buradaki hücrelerin hızla çoğalmasını sağlar, gelişimini ve sıvı ifrazını arttırır. Bu durum lobül ve alveoldeki değişimlere bağlı olarak göğsü genişletir ve dokular arası sıvı akışının çoğaltır. Sonuç olarak göğüs sıkılaşır, güçlenir, hacim kazanır ve büyür.
St|herb Göğüs Serumu, göğüs dokusunun derinlerine kadar inen ve göğsü düzenleyen lipozomlar içerir. Serumun formülü Ph dengeli olup, Pueraria Mirifica ve tropikal bitki özlerinden elde edilmiştir. Büst hattının daha çekici olmasını sağlayan St|herb Göğüs Serumu doğaldır. Göğsü sıkılaştırır, güçlendirir, hacim kazandırır ve büyütür. Çok hızlı biçimde göğüs tarafından emilerek; göğsü güçlü, sıkı ve dolgun yaparken aynı zamanda göğüs cildini güzelleştirir ve ipeksi bir görünüm kazandırır. Göğsünün hücre yapısını genişleterek göğsü büyüten St|herb Göğüs Serumu; göğsün boy ve ağırlığını arttırarak göğüse daha dolgun bir görünüm kazandırır. Lobül ve Alveollerin gelişmesini sağlar.
· Zamansız yayılmış veya sarkmış göğüsleri toparlar.
· Göğsün hücre yapısını genişletir.
· Göğsün sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlar.
· Göğüse hacim katar, büyütür.
· Fito östrojenler yağ dokularının toparlamasına yardımcı olur.
· Lipozomlar göğüs dokularını kuvvetlendirir.
Kullanım Şekli: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullanılır. Göğüse 5-6 damla damlatılır ve tamamen emilinceye kadar 3-5 dakika masaj uygulanır.
St|herb Göğüs Spreyi: Göğüs sıkılaştıran ve dikleştiren parfümlü sprey
St|herb Göğüs Spreyi göğüs bezlerinde bulunan hücre yenilenmesini etkileyerek göğsün sıkılaşmasını, dikleşmesini ve dolgunlaşmasını sağlar. Göğüs dış tabakasındaki dokuların derinliklerine kadar ilerler ve hücre yapısını hazırlayarak göğsün sıkılaşmayı kabul etmesi için gerekli ortamı sağlar. Göğsün hacim kazanmasına da destek veren sprey, göğüs hücrelerinin kapasitesini arttırmasına yardımcı olur. St|herb Göğüs Spreyi dikleştirme haricinde yaşla oluşan çatlak ve kırışıklarda, doğum sonrası çatlakların giderilmesinde de etkilidir.
· Göğüs dokularını canlandırır.
· Yeni dokuların gelişmesine yardımcı olur.
· Kadın göğsünün hücre yapısını genişletir ve sıvı akışını arttırır.
· Göğsün sıkılaşmasını ve dikleşmesini sağlar.
· Göğüs cildini güzelleştirir.
· Vücudun kadın hormonlarına karşı harekete geçmesini destekler.
Kullanım Şekli: Günün herhangi bir saatinde göğüs ucunuza gelmeyecek şekilde 3- 5 damla sıkılır. Göğüs iyice emene kadar 1-2 dakika masaj uygulanır.


St|herb Göğüs Maskesi: Göğüs cildini gençleştirir, kırışık ve çatlakları giderir
St|herb Göğüs Maskesinin içindeki aktif bileşenler göğsün sıkılaşmasını, dolgunlaşmasını ve şekillenmesini sağlar. Haftada 3-4 defa kullanımda göğüse form verir ve göğüs cildini daha sağlıklı, yumuşak, parlak ve genç görünümlü yapar.
St|herb Göğüs Maskesi, göğüs dokularını yenileyerek, göğsün elastikiyetini arttırır, dokular arası bağları güçlendirir, eski dokuları sıkılaştırır ve en önemlisi çatlakları giderir.
· Göğüs ve dekoltesini geliştirmek için formüle edilmiştir.
· Hassas göğüs dokusunun uzun süreli gelişimi için gereken elastikiyeti sağlar.
· Doğum sonrası ve yaşla oluşan kırışıklık ve çatlakları giderir.
· Saf ve değerli doğal özlerle hazırlanmış maske, haftada sadece 3-4 kere kullanımda göğüse form verir.
· Göğüs cildini daha sağlıklı, yumuşak, parlak ve genç görünümlü yapar.
Kullanım Şekli: Gece yatmadan önce her bir göğüse eşit miktarda uygulanır. 10-15 dakika boyunca masaj yapılır. Maske gece boyunca veya en az bir saat temizlemeden göğüste bırakılır. Haftada 3-4 kez düzenli olarak kullanılmalıdır.

carpediemz
05-27-2022, 18:13
https://myfemalefunda.com/---/
https://myfemalefunda.com/---/
https://sanakanwalfashion.com/----/
https://advocatesnairobi.com/---/
https://kerbymethodconsulting.com/----72374/

glavrone
05-28-2022, 18:24
https://advocatesnairobi.com/----/
https://enjazalkhaleej.com/---/
https://advocatesnairobi.com/---/
https://kerbymethodconsulting.com/------43337/
https://kerbymethodconsulting.com/----98295/