PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray : 1 İstanbul bşb : 1


Melancholy
12-06-2009, 22:08
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_5x_Galatasaray_Belediye01.jpg


Büyüyü lanet bozdu!




Galatasaray yine lider olamadı !.. İBB ile 1-1 berabere kalan Sarı kırmızılılar, geçen hafta olduğu gibi eline geçen liderlik fırsatını bu hafta da kullanamadı !.. "OZ Büyücüsü" Kewell'ın golüne öne geçen Galatasaray, liderliğe oturmasına saniyeler kala, lanetine yakalandı !.. İstanbul BŞB son anda Hasan Ali'nin attığı golle rakibinin zirveye çıkmasını engelledi !.. Ligin yeni lideri Kayserispor !..

GALATASARAY-İSTANBUL BŞB: 1-1

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Hüseyin Göçek; Baki Tuncay Akkın, Mustafa İspiroğlu

GALATASARAY: Leo Franco, Uğur, Mehmet Topal, Servet, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Barış, Elano (Dk. 80 Ayhan), Arda, Kewell, Nonda (Dk. 73 Keita)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

İSTANBUL BŞB: Hasagiç, Rızvan, Marcus, Barbosa, Ekrem, Serhat, Sylla (Dk. 64 Hasan Ali), Gökhan Süzer, Efe, İskender, Mahmut
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

SARI KARTLAR: Dk. 45 Sylla, Dk. 75 Ekrem (İsdtanbul BŞB), Dk. 58 Hakan Balta (Galatasaray)

GOL: Dk. 57 Kewell, Dk. 90+4 Hasan Ali


MAÇTAN NOTLAR...

KEITA YİNE YEDEK
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında, Panathinaikos maçının 11'inden zorunlu olarak 2 farklı futbolcuya yer verdi. Hollandalı çalıştırıcı, cezalı olan Sabri'nin yerine Uğur'u oynatırken, sakatlığı bulunan Gökhan'ın yerine de kadroya Barış'ı aldı. Oyun içi organizasyonunda Mehmet stoper mevkine geçip Gökhan'ın boşluğunu doldururken, Barış da orta alanda mücadele etti.

Rijkaard, Panathinaikos maçından sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında da Keita'ya ilk 11'de şans vermedi. Rijkaard, Keita'yı yedek soyundururken, genelde 11'de forma giymeyen Elano ise ilk 11'de oynadı. Galatasaray'da, cezalı olan Sabri ile sakatlığı bulunan, Baros, Emre Güngör ve Gökhan ile Linderoth kadroda yer almadı.

"LİDER GELİYOR" TEZAHÜRATI
Taraftarlar, kazanılması durumunda liderliğin geleceği karşılaşmaya fazla ilgi göstermediler. Özellikle yeni açık tribün boş kalırken, taraftarlar diğer tribünleri ise doldurdular. Galatasaraylı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları ''Lider geliyor, lider'' diye tezahürat yaparak karşıladı. Taraftarlar, maç başlamadan hemen önce de kaptan Arda'dan Rijkaard'ı kendilerine getirmelerini istediler. Arda, yedek kulübesine dek giderek Hollandalı çalıştırıcıyı elinden tuttu ve taraftarlara doğru götürdü.

ARDA VE HAKAN'DAN ANLAMLI DESTEK
Hakan Balta ve Arda, Afrika'daki HIV/AIDS sorunuyla mücadele için geliştirilen projeye destek vermek amacıyla, maça kırmızı bağcıklı kramponlarla çıktılar. Afrika'da AIDS ile mücadelede kullanılmak üzere Nike mağazalarında satılan bu bağcıklardan elde edilecek gelirlerin tamamının projeye aktarılacağı kaydedildi.

"ŞAMPİYON" HASAN KABZE MAÇTA
Galatasaray'ın eski futbolcularından Hasan Kabze de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan maçı izledi. Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin birlikte forma giydiği Rusya'nın Rubin Kazan takımı, liginde sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde antrenör olarak görev yapan eski futbolcuları Arif Erdem'e de sevgi gösterilerinde bulundular.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE 8 EKSİK
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde, sakatlıkları bulunan 8 futbolcu maçta forma giyemedi. Turuncu-beyazlılarda Gökhan Kaba, Ali Güzeldal, Tum, İbrahim Akın, Zeki Korkmaz, Kus, Okan ve Taner, sakat olmaları nedeniyle oynayamadılar.

Öte yandan, maçtan önce hafta içinde vefat eden spor yazarı Abdülkadir Yücelman için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

ligtv

ĄηêŁkå39™
12-06-2009, 23:28
iyi oldu bu şampiyonluk potası bayağı karışık oldıu

DİGİMAX
12-07-2009, 10:44
o kadar gol kaçırıpta son dakikada böyle talihsiz gol da yenmezki..:ban

kelebek35
12-07-2009, 11:10
90+4 de gol yiyoruz yok böyle bir şanssızlık...hakem saolsun tabi maçı katletti :ban

NOYAN
12-07-2009, 13:37
Son saniyede gol mü yenir uleennnnn
07 Aralık 2009 Pazartesi 13:14
Son saniye golü Mustafa Sarp'ın sinirlerini bozdu. Formasını yırtan Sarp'ı Fotomaç esprili bir şekilde manşetine taşıdı.

http://www.internethaber.com/images/news/110365.jpg

90+4’te gelen golle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle 1-1 berabere kalarak liderlik şansını değerlendiremeyen Galatasaray’da, Mustafa Sarp adeta çılgına döndü.

Gole çok öfkelenen sarı-kırmızılı futbolcu, formasını yırttı. Sarp’ın bu görüntüsü Fotomaç gazetesinde esiprili bir şekilde yer aldı.

Mustafa Sarp’a konuşma balonu açan gazete, buraya “Haneler” dizisindeki “Yaban” karakterinin repliklerinden esinlerek “Son saniyede gol mü yenir uleennnnn!” diye yazdı.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=220116

MetinCeylan
12-07-2009, 20:29
o kadar gol kaçırıpta son dakikada böyle talihsiz gol da yenmezki..:ban

demek ki yiniyormus digimax gecmis olsun ne diyelim haftaya deneyin sansınızı ;D