PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kötü saç kesimi - kötü saç kesimini düzeltmek


ExLoNy
12-05-2009, 11:25
kötü saç kesimi - kötü saç kesimini düzeltmek - kötü saç kesimini düzeltmenin yolları




Kuaförden çıktınız ve koskoca bir hayal kırıklığıyla hemen eve koşup ağlamak istiyorsunuz! Durun; basit önerilerle durumu büyük ölçüde kurtarabilirsiniz. Korktuğunuz başınıza geldi ve hayalinizdeki saç kesimi tam bir felaketle sonuçlandı. Saç stilisti Jet Rhys''in ipuçlarıhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif saçınız tekrar uzayana kadar güvenle sokağa çıkmanızı sağlayacak.
1- Kuaförünüze ne isteğinizi söyleyin. Saç kesiminden nefret ettiyseniz kuaförünüzü hemen orada uyarın. Jet Rhyshttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif "Salonu terk etmeden kuaförünüze g erçek duygularınızı anlatırsanız ona yaptığını düzeltme şansı verirsinizhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif" diyor. Ve bir dahaki seferehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ne isteyip istemediğinizi en başından söylemeyi unutmayın.
2- Çıt-çıtlar satın alın ve uzatmak istediğiniz yerlere ekleyin. Rhyshttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif "Çıt-çıtların en harika yanı da pratik olmaları. Isı ya da yapıştırıcıya ihtiyacınız yokhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif" diyor. Rhyshttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif iki yanlarahttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif iki de arkaya olmak üzere dört parça kullanmayı öneriyor. Çıtçıtı eklemek istediğiniz yerin biraz aşağısındaki saçı kabartın. Daha sonra biraz sprey sıkın ve çıt-çıtı takın.

3- Saç ürünlerini akıllı kullanın ve kendi kendinize değişik kesimler yapmayı deneyin. Saça dolgunluk kazandıran bir krem kullanın. Eğer kuaförünüzün kestiği kakülün alnınızın üstünde fırça gibi durduğunu düşünüyorsanızhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif bir tırnak eti makası alınhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ucunu yukarı doğru tutun ve kakülünüzün uçlarını kırpın. Rhys "Uçlar inceldiği zaman daha yumuşak bir görüntü elde edersinizhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif" diye ekliyor.

4- Renk hilesi yapmayı deneyin "Eğer kuaförünüz gereğinden fazla kat kestiysehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif saç boyama uzmanlarına kalın saç taktiğini uygulatınhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif" diyor Rhys. "Alttaki katlar saçın geri kalanından birbuçuk kat daha koyu bir tonda boyanıyor. Bu sayede inanılmaz bir derinlik efekti yaratılarakhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif saçınızın anında daha dolgun gözükmesi sağlanıyorhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif" diye de belirtiyor.

5- Aksesuar kullanın Rengarenk bir saç bandı ya da şirin tokalarhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif fazla kısa kesilmiş kakül gibi problemleri gizlemenize yardımcı olacaktır. "En kötü kesimlerin bile kamufle edilecek bir yolu vardırhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif" diyor Rhys.