PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sac uzatan etkili formul


ExLoNy
12-05-2009, 11:25
saç bakımı - saçlarım çabuk uzasın - saçım nasıl çabuk uzar


http://i35.tinypic.com/25z5puf.jpg
Kendini mutsuz hisseden ya da kendinden sıkılan her kadın nedense ilk önce saçlarına saldırıyor. Ya saçının rengini değiştiriyor ya da bir anlık ani kararla kestiriyor. Pekihttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ya sonrasında? Sıklıkla hissedilen pişmanlık beraberinde geliyor.

Eminiz ki hayatınızda en azından bir kere hoşlandığınız erkeğe kendinizi beğendirmek için saçlarınızı kestirmişsnizdirhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif sırf karşınızdaki kısa saçtan hoşlanıyor diye. . . Sonrasında ise “kısa saçlı kızlardan hoşlanmıyorum” gerçeği ile karşılaşıp hayal kırıklığı yaşamışsınızdır. Yaşanılan bir başka senorya da hayatı boyunca saçlarını uzatamayan kadınların vahim durumu...

Her ne kadar şimdi poştişhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kaynak gibi kurtarıcılar olsa da eski gür ve uzun saçlarınıza kavuşmak için dünyaları vereceğinizi biliyoruz. Saç uzatan muhteşem formülle dünyaları size biz veriyoruz.

Malzemeler:

1 çay bardağı kemik iliği

1 kahve fincanı hakiki zeytinyağı

1 adet Bepanthen ampul

Yarım şişe badem yağı

1 adet günlük yumurta

Hazırlanışı:

“Kemik iliği mi? Bu da ne?” dediğinizi duyar gibiyim. Kasaba giderek yaklaşık iki parça kemikten iliğini çıkarttırıp alın. Eve geldiğinizde su dolu bir tencerenin içinehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif başka bir kap içerisinde iliği koyarak eritin. Aksi takdirde suya karışır. Yağ konumuna geldikten sonra ateşten alın. Diğer bütün malzemelerle birlikte harmanlayın.

Uygulanışı:

Karıştırdığınız bütün malzemeleri saç diplerinize masaj yaparak yedirin. Dipten uca doğru tarayın. Tüm malzemeyi saçınıza sürdükten sonra iyice karıştırın. En az 25 dakika bekletin. Yalnız sevgilinizle buluşacağınız ya da eve misafir geleceği zaman yapmaktan sakının.

İlk ay haftada birhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ikinci ay iki haftada birhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif üçüncü ay ise ayda bir kere uygulamanız yeterli. Bu işlem sonrasında gördüklerinize inanamaycaksınız. Bizden söylemesi...

Hazırlayan:

Begüm Korkmazel Demir