PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : saç bakımı - saçlar nasıl düzleştirilir


ExLoNy
12-05-2009, 11:25
saç bakımı - saçlar nasıl düzleştirilir


Saçlarınızı düzleştirmede fön en kolay ve en pratik yöntem ancak dünyamızda yaşanan küresel ısınma etkileri ile fönde çok dayanıklılık olmamakla birlikte geçici çözüm olmuştur. Bu nedenle kalıcı fön adı altında yapılan saç düzleştime yöntemleri kullanılabilir.
http://i46.tinypic.com/2yuiyhv.jpg
Bu yöntem hakkındaki bazı detaylar şöyle;

Kabaranhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif elektiriklenen saçlarınızdan 6-8 boyunca kesin olarak kurtulabilirsiniz.



Bu işlem ne kadar zaman alır?
Yaklaşık olarak 4 saat süren uzunhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ama sonucuna değenhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif biraz zahmetli bir iş (En az 6-8 ay boyunca saçlarınıza fön çektirmeyi düşünmeyeceksiniz.)

Her saça uygulanabilir mi?
Eğer saçlarınız aşırı derecede kimyasal işlem gördüysehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif uygulanmaz . Ancak sadece boyahttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif az miktarda balyaj varsa uygulanmasında bir sakınca yok. Röfleli saçları da mutlaka görmemiz gerekiyor.Röfleli saçlara da uygulama yapmamız mümkün.. Doğal saçlarda kesinlikle harika sonuçlar aldık!.

Yıkadıktan sonra nasıl duracak?
Denizehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif havuzahttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif sauna ya girip çıktığınız da saçlarınızı kendi haline bırakın. Saçlarınız kuruduğunda kesinlikle fön çekilmiş gibi dümdüz ve parlak olacak