PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kısa özel bakım sırları


ExLoNy
12-05-2009, 11:24
Kış kapıda. Saçlar istediğimiz gibi olmazhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif herkes somurturhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif hep kapalı yerlere mahkûm kalırızhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif yataktan çıkmak istemeyizhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kat kat giyinmek zorundayızhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif trafik adamı çileden çıkarır. Pekihttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kış aylarını daha enerjikhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif daha güzel daha keyifli geçirmeye ne dersiniz?
http://i49.tinypic.com/2zrdil4.jpg
Aslında yaşımızı ele veren yüzümüz değildir ellerimizdir. Bu yüzden yüzüne işlemler yaptırmış bir kişinin her zaman eline bakarakhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif gerçek yaşını tahmin edebiliriz. Yüzümüze baktığımız kadar ellerimize de bakmalıyız. Hatta daha da fazla bakmalıyız. Çünkü her gün ellerimizi her türlü işlem için kullanıyoruz. Sürekli suya veya çeşitli hava durumlarına maruz kalıyor. Bu yüzden çantanızda her zaman çok iyi bir el kremi bulundurun ve gün içinde sık sık ellerinize sürün. Özellikle kış aylarında ellerinize bol bol krem sürüp dışarı çıkarken de mutlaka eldiven takın. Çünkü soğuk ellerimizi gerçekten çok kötü yıpratıyor.

Ellerinizde kırışıklıklar varsa veya sadece kışın elleriniz ışıl ışıl görünmesini istiyorsanız işte size bir tüyo; El kremini avucunuzun içine sıkınhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kremin içine azıcık sedefli toz pudra veya far ekleyin ve ellerinize iyice ovarak sürün. Elleriniz bir anda ışıl ışıl ve bakımlı duracaktır. Manikürünüz geciktiyse de bunu gizleyecekhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif sizi birkaç gün daha kurtaracaktır.http://www.main-board.net/images.gif