PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : doğru saç kesimi - ince telli saçlar - kalın ve sert saçlar - Saç Bakımı


ExLoNy
12-05-2009, 11:23
doğru saç kesimi - ince telli saçlar - kalın ve sert saçlar - Saç Bakımı



Güzelliğin vazgeçilmez öğesi saçlarhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Kimi kalın tellihttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kimi incehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kimi kıvırcık. Saç kesiminde bu faktörleri göz ardı etmeyin.

İnce telli saçlar
Saçınızı omuzlarınızdan aşağıya uzatmayın; zekice kesilmiş katlarhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif saçınızı daha kalın göstererek hareket kazandırır. Yüz şeklinize uygun bir perçem de iyi bir fikirdir.

Kalın ve sert saçlar
En kolay saç tipihttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ama sürekli bakım ve kontrol gerektirir. Fazla kısa kesmeyinhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif yoksa çim adama benzersiniz.

Dalgalı saçlar
İnceden kalına doğru uzanırhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif bu yüzden kesim ve uzunluk tamamen yüz şekline bağlıdır. Ne kadar uzatırsanızhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif dalgaları o kadar azalır.

Kıvırcık saçlar
Bu saçların yapısı büyük çeşitlilik gösterirhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ancak önünüzdeki seçenekler sınırlıdır. Doğal haliyle bırakınhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif iyi bakın ve örmehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif topuz gibi stil tekniklerini öğrenin ya da düz hale getirin. Bu sonuncusu kimyasal işlem gerektirdiğindenhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif saçınızı sağlıklı tutmak için sürekli bakım uygulamanız gerekecek.