PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor, transfere hızlı başladı


Melancholy
12-02-2009, 18:34
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/508120091006060527666.jpg

Süper Lig'de kötü günler geçiren Sivasspor, transfer sezonunu erken açtı.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral, en fazla sıkıntı yaşanan defans bölgesine bir futbolcu aldıklarını açıkladı.

Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Bu sezon aldığı kötü sonuçlar nedeniyle ligin dibine demir atan kırmızı - beyazlı ekip, devre arası girmeden transfer çalışmalarına da hız verdi. Ligin 8. haftasındaki Antalyaspor maçı sonrası görevinden ayrılan Bülent Uygun'un yerine teknik direktör olarak takımın başına getirilen Muhsin Ertuğral, futbolcu arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Etiyopya vatandaşı bir defans oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştıklarını belirten Ertuğral, "Kendisi benim yıllarca transfer etmek istediğim bir futbolcuydu. Güney Afrika'da oynadı ve sonra da Çek Cumhuriyeti'ne gitti. Önümüzdeki ara transfer döneminde en iyi futbolcuyu bünyemize katacağız." dedi.

Transfer çalışmalarının çok iyi gittiğini belirten Ertuğral, taraftarlara da mesaj gönderdi. "Taraftarımız rahat olsun" diyen Ertuğral, "Çok iyi futbolcularla görüşüyoruz. Hatta dünya kupasında oynayacak oyuncularla görüşme yapıyoruz." diye konuştu.

Kasımpaşa maçı hazırlıklarıyla ilgili olarak da teknik direktör Muhsin Ertuğral, karşılaşmayı 6 puanlık bir maç olarak değerlendirdi. Ertuğral, "İlk defa kendi düzeyimizdeki takımlarla karşılaşacağız. İnşallah hesapladığımız 6 puanı alırız. İkinci devrede de en az 24 puan almayı hedefliyoruz."

CİHAN