PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 yılı ayakkabı modası


Hasret
12-01-2009, 20:34
Ayakkabı (http://www.modacini.net/category/ayakkabi/) üretiminde Türkiye’nin en seçkin üreticilerinden olan 2010 yılı ayakkabı modasını tüketicilerinin beğenisine sundu. Satışı genellikle kendi mağazalarında yapan Yeşil Kundura’nın fiyatları piyasa fiyatlarına göre pahalı olsa da aldığınız ayakkabıları uzun süre kullanma garantisi veriyor.
2010 yılında erkekler için genellikle siyah ve kahverengi renklerin hakim olduğu modeller üreten firma, ayakkabılarında genellikle kalın taban kullanmayı tercih etmiş. Her erkeğin mutlaka kendine uygun bir model (http://www.modacini.net/tag/model/) bulabileceği koleksiyon Avrupa modasını aratmayacak şıklıkta ve kalitede ayakkabı ve botlar içeriyor.
http://img7.imageshack.us/img7/4707/yeserk.jpg Yeşil Kundura 2010 Erkek Ayakkabı - Bot Modelleri

Bayanlar için pastel renklerin kullanıldığı modeller hem spor kıyafetle kullanabileceğiniz hem de resmi kıyafetlerin altında kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış. Sadece spor (http://www.modacini.net/category/ayakkabi/spor/) modelleri tercih eden bayanlar için ise canlı renkler kullanmayı tercih eden firma kalın tabanlı ve bilekleri saran modellere ağırlık vermiş bu sezonda.
Çocuk koleksiyonunda ise çocukların sağlıklarını ön plana alan firma içleri kürklü, sıcak tutan ve ortopedik ayakkabı ve bot üretimini tercih ediyor. Botları genellikle su geçirmez malzemelerden üreten firma içlerini peluş veya yünle kaplayarak çocuklarınızın ayaklarının sıcak tutulmasını ve sağlıklarını korumayı hedefliyor.
http://img121.imageshack.us/img121/2927/yeskad.jpg Yeşil Kundura Bayan Ayakkabı - Bot Modelleri

Her kesime hitap eden modellerden kendinize en uygun olanını seçmek için mutlaka Yeşil Kundura mağazalarını dolaşmalı ve ayakkabıları, botları deneyerek ayağınıza en uygun olanı seçmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrica Yeşil Kundura da bulunan dunyaca unlu diger ayakkabi firmalarinida unutmamak gerekli. Hush Puppies, Merrell, Crocs (http://www.modacini.net/tag/crocs/), Wolverine, Harley Davidson, Cat, McLaren, Minnetonka, Dr. Martens gibi bir cok unlu marka Yeşil Kundura catisi altinda uygun fiyatlara temin edilebilir.
http://img97.imageshack.us/img97/8517/yesmer.jpg

kont
12-02-2009, 13:06
teşekkürler