PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anvelop hırka ve montlarda farklı stiller


AyÇa
11-26-2009, 14:43
Anvelop hırka ve montlarda farklı stiller

Kış sezonu geldiğinde moda sahnesinde en öne çıkan tasarımlardan biri de kuşkusuz hırkalar ve montlar. Bu haberimiz bir hırka ne kadar farklı tasarlanabilir ki diyenlere geliyor; işte birbirinden şık anvelop hırka ve montlar!


Kışın giyilen giysiler çoğu zaman çok daha konforludur. Özellikle hırka giymeyi seven biriyseniz, ne giyeceğinize karar vermek çok kolaydır. Bir jean ve üzerine şık bir hırka giydiğiniz zaman, her ortama kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz.

2010 kış sezonunda anvelop hırka ve montlar özellikle dikkat çekiyor. Belinizin etrafına dolanan, kuşaklı ya da kemerli hırkalar çok şık ve trendy. Genel olarak siyah ve gri tonlarda gördüğümüz anvelop hırka ve montlar, toprak renkleri ve pastel renklerde de karşımıza çıkıyor. Uzun, trençkot tarzında olanlar dar pantolonlar, taytlar ve tabii ki mini eteklerle çok şık görünürken; belde biten ve büzgülü modeller ise neredeyse her kesimde pantolonla uyum sağlayabiliyor. Eğer siz de modanın gerisinde kalmak istemiyor ve yıllarca giyebileceğiniz zamansız parçalar arıyorsanız, galerimize bir göz atın deriz…


http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/stella.jpg
Stella McCartney tasarımı bu palto belden bir kemerle tutturuluyor. Sadece bunu giyerek bile ısınabilirsiniz. Fakat yağmurlu havalarda yağmurluğunuzu yanınıza almayı unutmayın.

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/fourseasons.jpg
Bu Four Seasons kırışık trençkotu, ister jeanle, isterseniz de bir kumaş pantolonla kombinleyebilirsiniz. Eğer sezonun gözde trendlerinden taytları giymeyi seviyorsanız, emin olun taytlar bu hırkanın içinde harika görünecek.

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/donnakaran.jpg
Donna Karan, her konuda olduğu gibi trençkot tasarımında da şık ve sade bir çizgi izlemiş. Geniş yakalar ve beldeki ince kemer dikkat çekici detaylar...

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/marcJ.jpg
Marc Jacobs’un ne kadar uçarı ve cesur olduğunu artık bilmeyen yok. Panço görünümündeki bu anvelop mont da tasarımcının maceracı kişiliğini çok iyi yansıtıyor.

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/albino.jpg
Albino

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/aquascutum.jpg
Aquascutum

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/carldonoghue.jpg
Carl Donoghue

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/Halston.jpg
Halston

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/jillsanfer.jpg
Jill Sander

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/matheww.jpg
Mathew Willamson

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/preen.jpg
Preen

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/roksandailincic.jpg
Roksanda Ilincic

http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_16237/vivianne.jpg (http://www.baktabulum.com/www.baktabulum.com)
Vivienne Westwood