PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Meclis'te Kamer Genç şov


Kalpsiz_
11-14-2007, 02:04
TBMM Genel Kurulu'nda Kamer Genç ve AK Partili vekiller arasında ilginç atışma!
CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, AK Parti'ye, ''Lütfen 23. dönem parlamentosunu, 22. dönem parlamentosunun tahakkümüne sokmayın. İçtüzüğün 77. maddesini kaldıralım ve gereksiz tartışmalar sona ersin'' önerisinde bulundu.

TBMM Genel Kurulunda, Kat Mülkiyeti Kanununda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısının görüşmeleri sürüyor.

''NİYE SON GÜN AKLINIZA GELDİ?''

TBMM'nin 27 Nisanda Cumhurbaşkanını seçemedikten sonra seçim kararı alması gerekirken, bu kararı almadığını ifade eden Anadol, ''Meclis, 3 Mayısta erken seçim kararı aldı. 30 Mayısta, İçtüzük değişikliği teklifi Meclise geldi. Teklif de 2 Haziranda Genel Kuruldan geçti ve ertesi gün Meclis tatile girdi. 22 dönem hiç kimsenin aklına gelmemişti, tek başınıza iktidar olduğunuz 22. dönemde bunu yapmadınız da, niye son gün aklınıza geldi ve İçtüzüğü değiştirdiniz?'' diye konuştu.

Genç şov sürüyor

Bağımsız Tunceli Milletvekili Kamer Genç, tasarının 3. maddesi üzerinde verdiği önerge hakkında yaptığı konuşmada, İçtüzüğün 77. maddesini eleştirdi.

Genç, ''77. maddede öyle bir şey yapmışsınız ki... maddede 'Komisyon benimseyebilir'' deniyor. illa 'benimser' diye bir şey yok. Ama siz diyorsunuz ki, geçmişi düzelteceğiz, ama hangi kafayla düzelteceğinizi anlamadım. Tarikat kafasıyla mı, şeriat kafasıyla mı düzelteceksiniz, onu bilmiyorum'' diye konuştu.

Ayık kafayla düzelteceğiz!

TBMM İdare Amiri, AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu'nun, ''Kesinlikle ayık kafayla düzelteceğiz'' yanıtı vermesi üzerine Genç, ''Sizin ayık kafalı halinizi görmediğim için...'' ifadesini kullandı.

Kamer Genç'in, ''Gecenin bu saatinde niye çalıştırıyorsunuz, gündüz çalıştırın Meclisi, milletvekilleri gelir sağlam kafayla...'' sözlerini AK Parti'liler gülerek karşıladı.

Kendisine sürekli laf atan AK Parti'li milletvekillerine Genç, ''Niye gülüyorsunuz? Ben ciddi konuşuyorum. Kavrama kabiliyetleri çok kıt olduğu için ne anlama geldiğini bilmiyorlar benim dediklerimin. Ben tek bir adamım, siz 340 kişisiniz. Tahammül edin'' karşılığını verdi. Tasarının görüşmeleri 5. madde üzerinde sürüyor.
Kaynak: AA

nehir
11-14-2007, 12:15
meclisin neşe kaynagı sayın genç..

pesimist
11-14-2007, 23:50
Laf salatasını icat eden adam.!!

Magazinel yönü çokta siyasi yönünü halka bırakmak lazım.. :D