PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuzluca şehidine ağlıyor


Kalpsiz_
11-14-2007, 02:00
Şırnak'ta şehit olan Erdem Yüce'nin memleketi Tuzluca'da gözyaşları sel oldu
Şırnak'ta teröristlerle çatışmada şehit olan piyade komando er Erdem Yüce'nin Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı İncesu köyündeki ailesinin evinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Tuzluca ilçesine bağlı İncesu köyünde yaşayan 7 çocuklu Yüce ailesinin 4. çocuğu olan şehit piyade komando er Erdem Yüce'nin babası Muhsin Yüce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, ''Oğlum için Allah'tan rahmet, Silahlı Kuvvetlerimiz için ise sabırlar diliyorum. Devletimiz sağ olsun. Bunu yapanlar cezasını çekecektir'' dedi.

Yüce'nin amcası olan Tuzluca Belediye Başkanı İsmet Yüce ise köylerinden ilk şehidin yeğeni Erdem Yüce olduğunu belirterek, ''Artık çapulcuların sonu gelmiştir. Bir Erdem şehit oldu. Bin Erdem daha var'' diye konuştu.

Yüce'nin annesi Müyesser Yüce ise oğlunun şehit olduğu haberinin verilmesinin ardından fenalaştı. Anne Yüce'yi, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Terhisine 75 gün kala şehit olan piyade komando er Erdem Yüce'nin cenazesinin, perşembe günü Tuzluca'da yapılacak törenin ardından, Belediye Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Kaynak: AA