PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıdvan Dilmen: 'Bu bir faşizmdir'


NOYAN
11-12-2009, 15:10
Rıdvan Dilmen (http://www.milliyet.com.tr/index/Ridvan%20Dilmen), Ankaragücü (http://www.milliyet.com.tr/index/Ankaragucu) yönetiminin antrenman saatini değiştirmesiyle patlak veren krizi 'bu bir faşizmdir' diye yorumladı.

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/11/11/fft16_mf423358.Jpeg

Ankaragücü'nde yaşanan antrenman krizi NTV Spor (http://www.milliyet.com.tr/index/NTV%20Spor)'da yayınlanan Spor Servisi programında ele alındı.
Ercan Taner ve Mehmet Demirkol (http://www.milliyet.com.tr/index/Mehmet%20Demirkol)'un sunduğu programa, yaşanan olay üzerine konuk olarak katılan NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ankaragücü yönetimine sert eleştiriler getirdi.

Bir kulüpte antrenman programının teknik direktör tarafından belirleneceğini ifade eden Dilmen, "Hikmet hocaya yapılan günahtır. Oyuncuların da yönetimle bu konuda işbirliği yapması çok yanlış. Bugün Hikmet hocaya yapılan yarın başkasına yapılır" dedi.
Bugün yaşanan gelişmenin Türk futbolunda bir milat olması gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Futbolda 'bizim arkadaş, bizim oğlan' döneminin sona ermesi lazım. Hikmet Karaman (http://www.milliyet.com.tr/index/Hikmet%20Karaman) 'ben işimi yaparım, burda sözleşme (http://www.milliyet.com.tr/index/sozlesme) var’ diyor. Saygınlığını yitirmeden de şaşkınlığını dile getiriyor. Antrenörler derneği ve futbolcular derneği de devreye girmeli. Hürriyet (http://www.milliyet.com.tr/index/Hurriyet) eğer yönetim talimatıyla arkadaşlarını aradıysa, bunun da bir yaptırımı olmalı. Futbol 10 sene sonra biter, futbolcular hareketlerine dikakt etmeli" dedi.
Ankaragücü Kulübü'nün antrenman tesislerini kapatmasını 'bu bir faşizmdir' diye yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Yönetimin hocayla üç aşağı beş yukarı anlaşması lazım. Eğer teknik direktörden memnun değilseniz; bu işin yöntemi budur. Ama teknik direktörlerin de bu tarz yönetim ve yöneticilere karşı tavır alması ve o kulübe gitmemesi lazım" dedi.


http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1160781&Date=11.11.2009&Kategori=spor&b=Ridvan%20Dilmen:%20Bu%20bir%20fasizmdir