PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaragücü'nde yönetim - Karaman krizi


NOYAN
11-11-2009, 15:02
Ankaragücü'nde yönetim - Karaman krizi

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/529720091111122937263.jpg

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın belirlediği antrenman saati yönetim tarafından habersiz değiştirildi. Karaman sabah tesislere gittiğinde çalışacak futbolcu bulamadı. Karaman, olayı kameraya kaydedip notere gitti.

Yönetim değişikliği sonrasında bir türlü kulüp içinde huzuru sağlayamayan Ankaragücü'nde, bu kez de antrenman krizi patlak verdi.
Teknik direktör Hikmet Karaman'ın futbolcularına ''Bugün saat 11.00'de tesislerde hazır olun, 11.30'da da antrenmanmız var'' dediği öğrenildi. Yöneticilerin ise Karaman'ın aksine, ''Futbolculara bugün akşam 17.00'de hazır olun, 18.00'de idman yapılacak'' şeklinde bilgi vermesi sonrasında, sarı-lacivertli futbolcular Karaman'ı arayarak, gelişmeler hakkında bilgi aldılar.
Bu gelişmelerin ardından teknik direktör Karaman'ın söylediği antrenman saatinde kulübe Ceyhun, Semavi, Broggi, Metin ve kaleciler Serkan ile Bora geldi. Diğer gelen oyuncular ise yöneticilerin tesisteki görevlilere verdiği talimat sonrasında tesislerden geri gönderildi.
Bu arada, Karaman'ın idman yapacağı saatte tesislerde, malzemeci ve doktorların bulunmaması, ayrıca soyunma odalarının da kapalı olması dikkat çekti. Bu gelişmeler üzerine Karaman da sözleşmesindeki bir maddeye dayanarak, futbolcuların olmamasını kamerayla görüntüledi ve notere götürerek, tutanak tutturacağını söyledi.
Öte yandan, Karaman'ın sözleşmesinde, ''Teknik kadro antrenmanın saatini belirler ve maç kadrosunu yapmakta serbesttir'' şeklinde bir maddenin bulunduğu öğrenildi.
Haber 7-AA


http://www.haber7.com/haber/20091111/AGucunde-yonetimKaraman-krizi.php

NOYAN
11-12-2009, 15:11
son durum

Ankaragücü-Karaman savaşı!

Ankaragücü, Hikmet Karaman'ın sözleşmesinin geçersiz olduğunu belirten bir tebligat gönderdi! Başarılı çalıştırıcı ise hukuki sürecin başladığını belirtip, "Bu bir milattır" dedi..


Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kulüp tarafından kendisine sözleşmesinin geçersiz olduğuna dair bir tebligat geldiğini açıkladı.

Ankaragücü yönetimi ile Hikmet Karaman arasında esen soğuk rüzgarlara yeni bir boyut eklendi. Ankaragücü yönetimi, Hikmet Karaman'ın Mart ayında o dönemin kulüp başkanı Serdar Özersin ile imzaladığı sözleşmenin geçersiz olduğunu iddia etti.

Ankaragücü yönetiminin Serdar Özersin'in yetkisi olmadığı gerekçesiyle bu iddiayı gündeme getirdiği ve bunu noter aracılığıyla Karaman'a ilettiği öğrenildi.

Sarayköy Tesisleri önünde yardımcılarıyla beraber bir açıklama yapan Hikmet Karaman, dün gerçekleşmeyen antrenmanların ardından bugün de tesislere geldiğini ve yine aynı manzarayla karşılaştığını söyledi.

Karaman, tesislerde görevli bulunmadığını ve kapıların kilitli olduğunu ifade etti.
Hikmet Karaman, noter aracılığıyla eline bir tebligat ulaştığını belirterek, "Benimle o dönemde sözleşme imzalayan kulüp başkanının yetkisiz olduğu iddia edildi. Sözleşmemin geçersiz olduğu ifade edildi.
Yeni sözleşme yapmam istendi. Yeni sözleşme imzalayana kadar herhangi bir yetkimin olmadığı kaydedildi. Bu konuda artık hukuki bir süreç başlamıştır" diye konuştu.

Hikmet Karaman, Türkiye'de 10 binin üzerinde teknik adam olduğunu hatırlatarak, tüm bu gelişmelerin Türk teknik adamlar için milat olması gerektiğini savundu.


http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20091112/ankaragucukaraman_savasi.html#yorumlaroku