PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saatçi'den Cimbom'a ağır küfür!!!


DİGİMAX
10-31-2009, 21:49
http://img4.mynet.com.tr/spr3/ercan-metin-18600_501.jpg

FB TV'deki programda Metin Özülkü ile Ercan Saatçi arasında geçen seviyesiz diyalog, milyonlarca Galatasaraylı'yı ayağa kaldıracak.

Bir yanda Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinin spor koordinatörü Ercan Saatçi, diğeri Türkiye'nin saygın müzisyenlerinden Metin Özülkü.

FB TV'de yayınlanan programda Ercan Saatçi'yi konuk eden Metin Özülkü, sohbetin ilerleyen bölümlerinde konuyu Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiye getiriyor.

Banttan yayınlanan programda Özülkü daha lafını tamamlamadan Ercan saatçi, "Nasıl s..k Galatasaray'ı" diyor. Programı yapan personelin bile şok olduğu bu sözlere karşılık Metin Özülkü ise "A..ma koyduk yahu" diyerek kahkahayı patlatıyor..

Özülkü ve Saatçi bu küfürlerden sonra kameraman ve yapımcıya dönerek, "Bunları keseceğiz değil mi? Neticede bizi izleyecek bayanlar da olabilir küfür olmasın" diyor.

GÖRÜNTÜLERİ KİM SIZDIRDI

Bu sözlerin ekrana gelmeyeceğinden emin olan ikili daha sonra programlarına devam ederken, o küfürlü sözler ilk kez bir video paylaşım sitesinde yayınlandı.

Galatasaray Kulübü hakkında yazdığı küçümseyici yazılarla Sarı-kırmızılı taraftarların hedefi haline gelen Ercan Saatçi'nin, Hürriyet Spor Servisi Kooordinatörü kimliği taşırken kullandığı bu ağır küfürlere Galatasaray Kulübü ve taraftarının nasıl tepki göstereceği ve Ertuğrul Özkök'ün damadı olan Saatçi'ye Hürriyet Gazetesi'nin nasıl bir yaptırımda bulunacağı daha şimdiden merak konusu oldu.

GALATASARAY TARAFTARI TEPKİLİ

Hürriyet Gazetesi'nde bugüne dek Galatasaray Kulübü hakkında yazdığı her yazıda küçümseyici ve aşağılayıcı ifadelere başvuran Ercan Saatçi'nin Sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından istenmediği biliniyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar fan sitelerinde Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ercan Saatçi'nin kayınpederi olan Ertuğrul Özkök'e uzun süre "Ercan Saatçi Spor Servisi Koordinatörü olursa gazete almayız" mesajı göndermiş ancak Özkök damadına kol kanat germeyi sürdürmüştü.

Ancak bu son küfür olayından sonra taraftarlar hem gazete almamamıya ve aldırmamaya kararlı. Fan sitelerinde bununla ilgili kampanyalar şimdiden başladı.

DİGİMAX
10-31-2009, 21:50
küfürse bizde en alası var ercan...
işte şimdi bittiğiinin resmidir ne sanatçılığın kaldı ne de adamlığın seni o.çocuğu..

NOYAN
11-01-2009, 13:55
şimdi kendisine kaç yüz bin kişi küfür ediyo. iyi mi oldu yani.

bu da video:

1242525

_SoN_
11-01-2009, 14:08
Ben iyi söverim ama ,kesin kulakları çınlıyordur .

NOYAN
11-01-2009, 22:19
Galatasaray dava açacakmış.

kelebek35
11-02-2009, 11:49
Geç bile kaldı dava açamkta takımımız.
Şerefsiz ercan birde örnek olacak halka.Allahın kazma fenerlisi :zopa:

_SoN_
11-02-2009, 12:50
sokağa hangi g..tle çıkacak şimdi çok merak ediyorum !

samet_gs
11-02-2009, 23:38
http://img407.imageshack.us/img407/3062/angutlar1.jpg

NOYAN
11-03-2009, 20:51
http://i38.tinypic.com/2ughov7.jpg

GAZETECİLER.COM / FB TV'de yayınlanan Müzik Programı'ndaki yayın dışı küfürlü muhabbetin medyaya sızmasının ardından Metin Özülkü, kendine faturayı kesti. Özülkü ilk kez konuştu, Galatasaraylılardan özür diledi ve programına ara verdiğini açıkladı...
Metin Özülkü, küfürlü konuşma nedeniyle ilk kez konuştu. 4 yıldır FB TV'de Müzik Programı'nı yaptığını aktaran Özülkü, bu olaydan sonra programa ara verme kararı aldıklarını duyurdu.

GALATASARAYLILAR TEPKİDE HAKLIDIR

Canlı yayında samimi bir şekilde özür dileyen Metin Özülkü, şunları söyledi;

* "Görüntüler izlediğim zaman inanılmaz üzüldüm... Dolayısıyla Galatasaray taraftarının gösterdiği tepkiyi normal karşılıyorum... Ama herhangi bir Galatasaraylının da kendini benim yerime koyup değerlendirmesin arzu ederim...
*"3 sene önceki çok samimi iki arkadaş arasında geçen ve kendimizi güvende hissettiğimiz bir ortamda yapılan bir sohbet... Bu şekilde yansıyınca medyaya insanlar çok gergin bir şekle dönüştürebiliyor..."
*"Ben çok düzgün bir aile yaşantısı olan biriyim. Bu yüzden bu duruma çok üzüldüm. Çocuklarıma bir şeyi daha öğreteceğim; arkadan vuran ispiyoncu bir yapıya sahip olmamaları konusunda yetiştireceğim. Bu durum insan ahlakına tamamen aykırı... Bu ayıplanması gereken bir olay..."
*"Çok özel ortamlarda küfür etmişliğim olmuştur. Bir ömür küfür etmemiş biri gelip geçmemiştir dünyadan... Benim sanatçı kişiliğim ve insan olarak duruşumda hep dikkatli ve saygılı olmaya özen gösterdim. "
*Bu FB TV binasında değil, benim evimde çekilen bir programdı. Bölüm bölüm çekiliyordu, aralarda duruluyordu. Ben bunun FB TV'de saklandığını sanmıyorum. O çekim ekibindeki herkes kopyalayıp alabilirdi.

*Bütün Galatasaray camiasından ve futbol camiasından özür diliyorum. Hakikaten çok çirkin bir durum bu, üzüntülerimi tekrar bildiriyorum...


http://www.gazeteciler.com/metin-ozulku-programini-kaldirdi-news7970.html