PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arınç, PKK’lı için böyle üzüldü!


NOYAN
10-26-2009, 14:15
İSTİSMAR...

Arınç, PKK’lı için böyle üzüldü!

Bülent Arınç, Habur’da teslim olan PKK teröristi pardon barış elçisi(!) hanım için önceki gün şunları söyledi “Bir yaşında çocuğunu bırakıp dağa çıkan kadının hikayesi beni çok üzdü ve kederlendirdi. Biz herkes barışsın ve bu kadın da çocuğuna kavuşsun istiyoruz...”

Böyle bir sözü marjinal sözde entelektüeller edebilir de devletin koskoca Başbakan Yardımcısı edemez, zira o kadın devlete, hukuka, yasalara ve hatta insanlığa karşı gelmek için dağa çıkmıştır.. Hadiseye bir yaşında çocuğu katıp dramatize etmesi ise, tam Bülent Arınç’a göre bir istismar tarzıdır!

Bu bakış ya da mantığa göre bir yaşında çocukları olan sapıklar, caniler ve katiller de masumdur... Yazık, bir Başbakan Yardımcısı nasıl böyle bir söz edebilir? Böyle bir sözden sonra vatan borcu namus borcu diye güle oynaya oğlunu askere gönderen ana babalar ne düşünür?

Sebahattin Önkibar / Yeniçağ Gazetesi

kaynak site: http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=10573

NOYAN
10-26-2009, 14:21
Bülent Arınç şu an NTV'de konuşuyo, aynı sözleri yine tekrarladı. PKK'lı sürtüğün özgeçmişini anlatarak, onlara acımamızı sağlamaya çalışıyo.

ayrıca, DTP'lilerin iyi niyetli olduklarını söylerken, Devlet Bahçeli'yi ayrımcılıkla suçluyo. MHP'nin ve CHP'nin düşmanca tavırlarına üzülüyomuş ve acıyomuş.

_SoN_
10-26-2009, 14:37
Arınç hiçbir zaman hiçbir yerde doğru bidiğini söylemekten çekinmemiştir,yine bazı kesimleri karşısına almış,konuşmasını tam olarak dinlemedim,tam dinlemeden yukarda yazan habere göre konuşmayacağım.