PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lincoln Antalya'ya kaçtı


DİGİMAX
01-11-2008, 13:18
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/lincoln065_1101.jpg


Lincoln, Alman doktora muayene için izinsiz gittiği Antalya'da 5 yıldızlı bir otele yerleşti

Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Lincoln'e Florya Tesisleri dar geldi. Sakatlığı yüzünden yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak olan Cassio Lincoln dün gizlice Antalya'ya gitti. Milliyet Gazetesi'nin 11 Ocak tarihli haberine göre, ülkesi Brezilya'dan sağlam döndüğü söylenmesine rağmen en az 2 hafta daha forma giyemeyeceği anlaşılan Lincoln, Schalke'nin doktoruna gözükmek amacıyla takımın fizyoterapistini de yanına alarak Antalya'ya uçtu. Lincoln'ün, Schalke'nin Belek'te kamp yaptığı 5 yıldızlı bir otele yerleştiği bildirildi.

Lincoln'ün, Antalya'ya hareket ettiği saatlerde, Çaykur Rize maçına hazırlanan sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yapıyordu. Kulübün resmi internet sitesi buna karşılık, Brezilyalı futbolcunun, salonda çalıştığını duyurdu. Oysa Lincoln dün saat 10.30 uçağıyla fizyoterapist ile birlikte Antalya'ya gidiyordu.

Cihazları da aldılar

Bu konuda kulüpten açıklama yapılmadı. Sadece fizyoterapistin bütün medikal cihazları yanına aldığı ve cumartesi gününe kadar Antalya'da kalarak, Lincoln'ün tedavisine burada devam edileceği ifade edildi. Okan ve Ayhan'ın tedavilerine Florya'da devam edilirken, yönetim ve Feldkamp'ın Lincoln'ün bu şekline tedavi edilmesine izin vermesi de şaşkınlık yarattı. Brezilyalı futbolcunun yarın akşam saatlerinde İstanbul'a dönerek tedavisine Florya'da devam edeceği kaydedildi.