PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Takım'ın başına o gelecek !


Melancholy
10-22-2009, 13:40
http://image.tumspor.com/photos/478110130.jpg

Fatih Terim'in istifasından sonra Milli Takım'ın başına gelecek isim konusunda iki çalıştırıcı öne çıkıyor.


A Milli Takım’a kariyerli bir hoca arayan TFF, dün resmi bir açıklama ile hiçbir teknik direktör adayı ile temasa geçilmediğini ilan etti. Ancak bazı kaynakların “Görüşülmedi” demesine rağmen Hollandalı çalıştırıcı Guus Hiddink’in 1. aday, Alman Joachim Löw’ün ise 2. aday olduğunu öğrenildi.

TFF, bu iki ünlü teknik direktörden birisini 2010’da mutlaka göreve getirecek.

Hollanda basını “Hiddink, Türkiye’nin 8 milyon Euro’luk teklifini reddetti” iddiası ortaya atarken bunu TFF dün bir bildiri ile yalanladı. Gerçekten de TFF’den kimseye henüz teklif gitmiş değil. Federasyon basın açıklamasında “İsim değil model arayışındayız” şeklinde niyetini belirtiyor. Peki o sistem ne?

TFF, Hollandalı ya da Alman hoca konusunda kararlı. İlk teklif Hiddink’e. Kaynaklar ‘Hiddink’in ikna edilme ihtimali var’ diyor. Olmazsa Löw’e dönülecek. Gelecek isme göre yardımcı belirlenecek.

İtalya’dan milli maç teklifi geldi

Türkiye, Dünya Şampiyonası’na gitme şansını yitirmesine karşın önemli ülkelerden milli maç teklifi almaya devam ediyor. Son Dünya Şampiyonu olan İtalya, 14-18 Kasım 2009 tarihleri arasındaki baraj maçları boşluğunda özel maç yapmak için TFF’ye teklifte bulundu. İtalya’da oynanması düşünülen milli maçta Ay-yıldızlı ekibin başında Oğuz Çetin ile Metin Tekin’in çıkması bekleniyor.

Bu arada TFF, Fatih Terim ve ekibine pazartesi günü bir veda yemeği verecek.

Bugün

_SoN_
10-22-2009, 15:00
yabancı olmasına karşıyım,ama olacaksada bu löw olmamalı .