PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nurullah Sağlam istifa etti !


Melancholy
10-18-2009, 13:56
http://image.tumspor.com/photos/429371582.jpg
FLAŞ! Nurullah Sağlam istifa etti!

Nunullah Sağlam istifa etti. Dün Bursasspor'a son dakikada 3-2 yenilen Denizlispor'da Teknik patron Sağlam görevinden ayrıldı...

Nurullah Sağlam kendisine ait resmi internet sitesinden yaptığı basın açıklamasında, ligin 9. haftasında dün karşılaştıkları Bursaspor'a son dakikalarda yenilen golle 3-2 mağlup olmalarının ardından, başkan Ali İpek'in soyunma odasına gelerek, oyuncularına ve kendisine birtakım onur zedeleyici tavırlar sergilemesinin istifa kararının gerekçesi olduğunu belirtti.

Tecrübeli teknik adamın yaptığı açıklama şöyle:

''03.09.2009 tarihinde göreve geldiğimiz Denizlispor Kulübü'nde yaşayabileceğimiz sıkıntıları önceden kestirebilmek çok zor değildi. Ancak bu kulübe olan geçmişteki gönül bağımız, maddiyatı gözetmeksizin bu görevi kabul etmemizde en büyük etken oldu.
http://www.tumspor.com/photos-inner/617713393.jpg

Göreve geldiğimizden bugüne kadar, ben ve ekibim iyi niyetle, 24 saatimizi kulüpte geçirerek birtakım şeylerin düzelmesi için oyuncularımla emek ve kader birliği yaptık. Haftalar ilerledikçe mesafe katettiğimizden ve doğru yolda olduğumuzdan, oyuncularımla birlikte bir an bile şüphe duymadık.

Ancak, Bursaspor maçı sonrası sayın başkanın soyunma odasına gelerek, oyuncularımın ve benim meslek onurunu zedeleyecek bir söz sarf etmesi, kendime ve mesleğime olan saygımdan dolayı asla kabullenemeyeceğim bir durumdu. İşin en önemli ve vahim boyutu ise bu söylemin, tüm oyuncularımın önünde gerçekleşmesi ve bir daha tamir edilebilmesi mümkün olmayan bir şekle dönüşmesiydi.

Oyuncularıma güvenimin tam olmasına ve takımın bu zorlukların üstesinden geleceğinden zerre kadar şüphem olmamasına rağmen, meslek onurumun gereği olarak, üzülerek de olsa Denizlispor'daki görevimden istifa etme kararı aldım.

Bu görevi kabul etmemde büyük pay sahibi olan sayın Cumhuriyet Başsavcımız Kazım Arapoğlu'na ve son olarak göreve başladığımız günden bu yana desteğini bizden esirgemeyen büyük Denizlispor taraftarına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.''



AA