PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli maçta bilet protestosu


NOYAN
10-14-2009, 14:14
http://image.tumspor.com/photos/586587696.jpg

Türkiye ile Ermenistan milli takımları arasında yarın akşam Bursa'da oynanacak maça giriş için bilet bulamayan bir grup taraftar, Atatürk Stadı önünde protesto gösterisi yaptı.

Milli matça bilet protestosu
Stat önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu, bilet bulamadıkları gerekçesiyle Bursaspor ve Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini protesto etti.

Azerbaycan lehine tezahüratta da bulunan grubun stadın şeref tribünü girişine doğru yaklaşması üzerine bölgeye takviye polis ekipleri çağrıldı.

Polis ekiplerinin Kültürpark girişine uzaklaştırdığı grup, protestolarını burada da sürdürdü.


http://www.tumspor.com/haber/20091013/Milli-matca-bilet-protestosu.php

NOYAN
10-14-2009, 14:26
bu maç niye bu hale getirildi? bizim takımımız Ermenistan'a gittiğinde, o stadyumda sözde dağlık karabağ özerk cumhuriyetinin bayraklarını açmadılar mı? bizim ilgili ilgisizler ise dünyaca tanınan bir devlet olan Azerbaycan'ın bayraklarını önce yasakladılar, sonra da serbest bıraktıklarını açıkladılar. her zamanki gibi nabza göre şerbet.

Bursalılar bilet bulamıyolar, taraftar gruplarına da 5 bin bilet dağıtılmış. geri kalan biletlerin kime dağıtıldığını tahmin etmek zor değil. maç boyunca kontrol altında tutabilecekleri, yapacakları tezahüratı bile "abilerine" soracak olan "hepimiz ermeniyiz" havasındaki gençlere dağıtmışlardır. anlayacağınız milli takımımızı sadece 5 bin kişi destekleyecek, geri kalanlar ise kardeşlik türküleri söyleyecekler. olsun, o beş bin kişi bizim sesimizi duyuracaktır.

milli takımımıza başarılar.