PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral ve Madida Sivasspor'da


Melancholy
10-08-2009, 19:47
http://image.tumspor.com/photos/965335764.jpg

Bülent Uygun'un istifasının ardından teknik direktör arayışını sürdüren kırmızı beyazlı yönetim Muhsin Ertuğral ile anlaşmaya vardı

Sivasspor resmi internet sitesinden resmen açıkladı...

Sivassporumuzda Ertuğral dönemi başladı. Başkanımız Mecnun Otyakmaz, teknik direktör sorununu çözdüklerini yeni dönemde Muhsin Ertuğral ile yollarına devam edeceklerini sitemize açıkladı.

http://www.tumspor.com/photos-inner/699470313.jpg

Başkanımız Otyakmaz, "Bülent Uygun un istifasının ardından teknik direktör sorunu ile ilgili sıkıntıyı ortadan kaldırdık. Başarılarıyla herkesin takdir ettiği Muhsin Ertuğral hocamızla ön anlaşma yaptık. Hocamız kendi kulubüyle anlaşmasını feshetti. Cumartesi günü hocamızla İstanbul da resmi sözleşmeyi yapacağız ve Sivasspor da Muhsin Ertuğral dönemi başlayacaktır. Sivassporumuza ve Sivasspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

(Ertuğral'ın yardımcılmarından birisinin Beşiktaş'ın eski futbolcularından Madida olacağı belirtiliyor)

MUHSİN ERTUĞRAL KİMDİR?
Muhsin Ertuğral, 15 Ekim 1959'da İstanbul'da doğdu. Uzun yıllar Güney Afrika'da çalışan Ertuğral, Kaizer Chiefs ve Ajax Cape Town adlı takımları çalıştırdı. Kaizer Chiefs'e Afrika Kupa Galipleri Kupası'nı kazandıran tecrübeli teknik adam daha önce Trabzonspor'u çalıştıran Yılmaz Vural'ın da yardımcılığını yapmıştır.

Tümspor

_SoN_
10-08-2009, 20:03
hayırlı olsun .