PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor'da üçüncülük mutluluğu


Melancholy
10-05-2009, 19:51
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/208420090823113314801.jpg

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ligde başarılı bir grafik çizdiklerini belirterek, ''İyi gidiyoruz, Allah nazardan saklasın'' dedi. Nayman, Bursaspor'un ligin en iyi takım oyunu sergileyen ekiplerinden biri olduğunu savundu.

Nayman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her şeyin uyumlu gittiğini, şansın da Bursaspor'un yanında olduğunu belirterek, büyük bir sakatlık veya cezalı oyuncu çokluğu yaşanmaması halinde sezon sonuna kadar böyle devam edeceklerine inandıklarını söyledi.

Bursaspor'un ligin en iyi takım oyunu sergileyen ekiplerinden biri olduğunu dile getiren Nayman, tüm futbolcuların ellerinden gelen çabayı gösterdiğini, zaman zaman ekstra işler yaparak, diğer arkadaşlarına yardımcı olduğunu bildirdi.

Nayman, iyi niyetle yürütülen çalışmalar sayesinde futbol şansının da yeşil-beyazlı takımın yanında olduğunu dile getirerek, ''İyi gidiyoruz, Allah nazardan saklasın. Kadroda yer alan tüm oyuncular büyük bir yarış içinde. Takımda belli bir kadro şablonu yok. Antrenmanlarda iyi çalışan formayı kapıyor'' diye konuştu.

Ligde 3. sırada olduklarını anımsatan Nayman, ilk 8 haftada 15-16 puan toplayacaklarını tahmin ettiklerini, ancak ligdeki konumlarında diğer takımların kötü performansının da etkili olduğunu vurguladı.

Nayman, geçen sezonu çift kupayla kapatan Beşiktaş'ın lige kötü başladığını, yine her yıl zirvenin ortaklarından olan Trabzonspor'un istikrarsız bir grafik çizdiğine değinerek, ''16 puanla 3. sırada yer almamız sevindirici, ancak diğer takımlar lige iyi başlasaydı, daha aşağılarda olabilirdik. Rakiplerimizin kötü performansı bize avantaj sağladı'' dedi.

Manisaspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını, Denizlispor ile yine deplasmanda yapacakları maçta da hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getiren Nayman, şunları söyledi:

''Şu anda her şey uyumlu bir şekilde gidiyor. Bir sıkıntı yok. Art arda 3 maçı kazanarak, önemli bir ivme yakaladık. Denizlispor deplasmanındaki maçı da kazanırsak, bu bizim için çok iyi olacak. Bursaspor, zaten performansıyla dikkati çekiyor. Denizlispor deplasmanında alınacak galibiyet, bundan sonra karşılaşacağımız rakipleri strese sokacaktır. Bu durum bizi ligin korkulan takımlar arasına sokacaktır. Bu da bizim için avantaj oluşturacaktır.''

AA