PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'da öfke hakim!


Melancholy
10-05-2009, 19:36
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1252835092-umut.jpg

Galatasaray'ın Ankara deplasmanında farklı yenilmesinden çok, Federasyon'un tutumuna isyan eden Umut Öfkeli maçın saatine dikkat çekti.



Galatasaray'ın Ankaragücü maçında aldığı farklı yenilgiye Galatasaray Fan Page'nin kurucusu Umut Öfkeli adeta öfke kustu. Öfkeli'nin sitemi, maçı farklı kaybeden takımından çok Federasyon'a idi. İşte Umut Öfkeli'nin gerekçesi...

Fenerli Federasyon'a Teşekkür Etmeli!

Şimdi başlığı gören bazıları diyecek ki Galatasaraylılar yine ağlıyor.. Yine Federasyona çatıyor. Yine hakemler yine v.s. v.s. Fakat artık kimse kusura bakmasın bundan fazlasına susulmuyor! Ağlamıyoruz sadece adalet istiyoruz! Eğer tabiki adalet dağıtan kişilerin birazcık vicdanı varsa!..

UEFA Avrupa Ligi maçları yapıldı Galatasaray’ın Beşiktaş’ın maçları bilardo topları gibi bilinçli yada bilinçsiz (artık onlarla Allah arasında) zıt köşelere dağıtıldı. Cuma –Cumartesi –Pazar- Pazartesi şaştık kaldık bir daha ki maçımız ne zaman dediklerinde dur bir TFF’nin sitesine bakalım demeye başladık! Bizim maçlar paso değişirken fener hep standart genelde Pazar bazende pazartesi oynuyordu! Oda yetmedi baktılar günleri değiştirmekler olmuyor saatlere de dadanmaya başladılar! Lig daha başlarken 45 derece de öğlen saatinde Antep de maç oynattılar ! Bugün de Perşembe günü Avrupa maçı oynamamıza rağmen bize Ankara’nın öğlen saatinde maç, bazılarına da istanbulun en güzel serin havasında akşam saatine halı saha maçı oynattılar! Hani desek fenerbahçe’nin lüksü var adamlar milli takıma paso oyuncu yolluyorlar ama oda yok ! Orda da gene Galatasaray var.! Acilen TFF kendisine gelmeli ve bu çifte standartlara son vermeli. Galatasaray’lının sabrı taşacak bilmeli! Fenerlide yatıp kalkıp bu yeni rekor icin federasyona teşekkür etmeli!

Bir sözümde buradan sayın Melih Gökçek’e .. Ankaraspor’la yenemedin bir diğer takımın Ankaragücü ile hasbel kader yendin..Tebrik ederiz sonunda muradına erdin.. Peki Ey Melih Gökçek .. Ankara’nın dini ağırlıklı bir partiden olan sevgili belediye başkanı..Ankara’da Galatasaray taraftarı 1.5 -2 saat maçtan önce ve maçtan sonra o eziyetleri yaşarken hiç vicdanın sızlamadı mı? Futbolcularınızın maçtan sonra şampiyon olmuş gibi 15-20 dakika tribün tribün dolaşırken , Ankara havasını full volume speakerler'den verirken sende kahkahalarla izlerken saha kenarında yatan yaralı Galatasaraylıya bakınca hiç yüreğin ağrımadı mı?

Maça dönersek sahaya çıkmadan zaten bazı şeylerin olumlu olmayacağı belli gibiydi.. Maçın havası,saati hakemin saçmalaması v.s v.s derken sakatlıklarda güne damgasını vurmuştu Keita’yı , Sabri’yi , ve Emre Aşık’ı çok aradık. Bugün elimizden geleni yaptık. Baros ve Nonda ile mutlak birer gol pozisyonlarını kolayca harcadık. Ayrıca Nonda'nın bir diger pozisyondaki %100 lük penaltımızda gene kim vurduya gitti.Bazı futbolcularımızın gününde olmasada beraberliğin bizim gibi büyük bir takıma yetmeyeceğini bilerek saldırmaya başladık. Saldırınca da ister istemez savunmamızdaki geri dönme zaafımız bir kez daha ortaya çıktı ve golleri yedik. Uğur Uçar çok iyi niyetli , bir şeyler yapmak istiyor fakat daha çok pişmesi gerekiyor , keza Caner’de bugün göze hoş futbol oynadı gibi gözükse de baya bir eksikleri var. Bir çift sözüm de Arda Turan’a .. Biz maç kaybedebiliriz, belki 10. hafta fener maçınıda kaybedebiliriz ama büyük kaptanımızı kaybetmeyi asla kabullenmeyiz. Kendisine bu yazımın linkini’e atıcam umarım bu yazdıklarımızı okur ve ne demek istediğimizi anlar..Seni çok seviyoruz Arda, seni asla yalnız bırakmadık oralarda,sende sakın üzme bizi buralarda!.. Sen bizim Galatasaray’ımızdan sonra gurur duyduğumuz en büyük kazancımızsın..

Burdan birde medyaya seslenmek istiyorum…Hani o takımımız ilk 6 hafta güzel sonuçlar ve bol gollü galibiyetler aldığında , takımımızı pohpohlayan hatta kral yapan bizleri açık ara lig şampiyonu yapan medyaya!..Bizim gönlümüzde her zaman takımımızın şampiyon olduğu için medyanın yazdıkları pek ırgalamasa’da iki beraberlik bir mağlubiyette o medya bir dönmeye başladı ki!..Küçükken oynadığımız fırıldaklar bile görse hasetlerinden çatlarlardı…! Medya yanlış kapılardasın bilesin.. Galatasaray taraftarı bilinçlidir hemen iki maçta dereağzına inip futbolcu dövüp başkalarına yumurta atmaz.. 10 maç üst üste de kaybetse bağrına basar ordan hic ayırmaz…

Umut ÖFKELİ

İnternetspor