PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gençlerbirliği :2 Trabzonspor :2 / Kabus gibi son !


Melancholy
09-26-2009, 12:13
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_me_Yattara_Uzgun001.jpg

Kabus gibi son!

Turkcell Süper Lig'e çalkantılı bir giriş yapan, ancak son haftalarda çıkışa geçmeyi başaran Trabzonspor, Başkent'te taraftarına şok yaşattı !.. 7. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği'ne konuk olan bordo mavili ekip, maça fırtına gibi girip 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2'lik beraberliğe razı oldu. İstanbul BŞB ve Antalya galibiyetleriyle çıkış yakalayan Trabzonspor'un galibiyet serisi de böylece kısa sürdü.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor'da Umut Bulut, arka direkteki arkadaşı Gabriç'e nefis bir asist yaptı ve Hırvat oyuncu, henüz 4. dakikada takımını 1-0 öne geçirirken Türkiye'deki ilk golünü de atmış oldu. Golden sonra da kontrolü elinden bırakmayan Trabzonspor'un ikinci golü bulması gecikmedi. 16. dakikada sahneye çıkan Gökhan Ünal, sol kanattan taşıdığı topla bu kez Colman'a güzel bir asist yaptı ve Colman ceza sahası içinde yaptığı sert vuruşla farkı ikiye çıkarttı.

Ancak Başkent ekibi, 31. dakikada Harbuzi'yle çabuk teslim olmayacağını gösterdi ve skor 2-1 oldu. Golden sonra da oyunda üstünlüğü ele geçiren G.Birliği, sağlı-sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltmayı sürdürse de ilk yarıda başka gol olmadı.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf ev sahibi G.Birliği oldu. Karşılaşmanın 77. dakikasında ceza sahası sağ çizgisinden kazanılan serbest vuruşu kullanan Bilal, nefis bir frikik golüyle skora dengeyi getirdi: 2-2.

Yattara'yı oyuna alarak oyuna alarak hücum gücünü yükseltmek isteyen Hugo Broos'un bu hamlesi de işe yaramadı ve karşılaşma 2-2'lik skorla sona erdi.

Trabzonspor, bu sonucun ardından puanını 11'e çıkararak 4. sıradaki yerini korudu. G.Birliği ise aynı puanla 5. sırada yer aldı. Öte yandan 7 maçta 5'inci beraberliğini alan Başkent ekibi yenilmezlik serisini sürdürdü.

GENÇLERBİRLİĞİ: 2 -TRABZONSPOR: 2
STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Tarık Ongun

GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Orhan, İlhan, Radeljic, Aykut, Burhan (Dk. 46 Hurşit), Tozo, Cem Can, Harbuzi (Dk. 46 Sandro), Mustafa Pektemek (Dk. 71 Bilal), Kahe
TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Doll

TRABZONSPOR: Sylva, Song, Egemen, Giray, Ferhat, Ceyhun, Selçuk, Colman, Gabric (Dk. 46 Alanzinho, Dk. 81 Yattara), Umut Bulut, Gökhan Ünal (Dk. 61 Serkan Balcı)
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos

GOLLER: Dk. 4 Gabric, Dk. 16 Colman, Dk. 31 Harbuzi, Dk. 77 Bilal

SARI KARTLAR: Tozo, Umut Bulut, Ferhat

ligtv