PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe :1 Twente : 2


Melancholy
09-18-2009, 00:55
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_zl_FB_Uzgun001.jpg

FENER'DEN İKRAM

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, grup maçlarına kötü bir başlangıç yaptı. H Grubu'ndaki ilk maçında Hollanda ekibi Twente'yi konuk eden sarı lacivertli ekibimiz, öne geçtiği maçta Volkan ve Andre Santos'un iki ikramıyla gruplara mağlubiyetle başladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Daum'un ikinci planda gördüğünü söyleyip herkesi şaşkına çevirdiği Avrupa Ligi'ndeki Twente maçına beklenen temposunun uzağında başlayan Fenerbahçe, ilk yarıda önemli bir fırsat bulamadı. Sezona çok iyi başlayan ve Perez ve Nkufo gibi etkili isimleri olan konuk takım da kısa paslarla sarı lacivertli ekibi savurmayı başardı. İkinci yarıda Alex'in kafa vuruşuyla maçtaki en önemli atağını yakalayan Fenerbahçe, Mehmet Topuz'un 71. dakikadaki serbest vuruş golüyle öne geçti.

Temsilcimizin bu golle rahatlaması beklenirken, Gökhan Gönül'ün omzundan yaşadığı sakatlık sırasındaki bir anlık konsantrasyon kaybı sonrası Nkufo'nun vuruşunda Volkan topu sektirince 75. dakika skora denge geldi. 79. dakikada temsilcimiz, ikinci ikramını yaptı. Perez'in kullandığı serbest vuruşta Santos, topu bomboş durumdaki Nkufo'ya indirince; İsviçreli de takımını öne geçirdi.

Fenerbahçe, böylece kazanabileceği maçı iki ikram golüyle 2-1 kaybetti ve grup maçlarına mağlubiyetle başladı. Sarı lacivertliler, böylece bu sezonki ilk resmi yenilgisiyle girupta sonuncu sıraya düştü.

FENERBAHÇE-TWENTE: 1-2
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Claudio Circhetta, Francesco Buragina, Raffael Zeder (İsviçre)

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Lugano, Roberto Carlos (Dk. 63 Mehmet Topuz), Kazım (Dk. 81 Deivid), Emre, Cristian, Dos Santos, Alex, Güiza (Dk. 81 Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

TWENTE: Boschker, Stam, Wisgerhof, Douglas, Kuiper, Brama, Perez (DK. 90 Akram), Tiote (Dk. 41 Janssen), Stoch (Dk. 71 Vujicevic), Ruiz, Nkufo
TEKNİK DİREKTÖR: Steve McClaren

GOLLER: Dk. 71 Mehmet Topuz, Dk. 75-Dk. 80 Nkufo
SARI KARTLAR: Tiote, Santos, Kuiper

ligtv

çakır
09-18-2009, 10:36
bir daum klasiği.

VoLKaN_PaK
09-18-2009, 15:17
Çok şanssızlık ya kendi sahamızda yenildik onların sahasında acaba ne yapcaz