PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seneye Seyrantepe'deyiz ...


Melancholy
09-16-2009, 00:20
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1248082016-p.jpg


Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, TOKİ'nin kendilerine 1 yıl sonra stadı teslim etme sözünü verdiğini söyledi.




Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, TOKİ'nin kendilerine 1 yıl sonra stadı teslim etme sözünü verdiğini söyledi. Polat Renaissance Otel'de medya mensuplarına iftar yemeği veren Adnan Polat, gelecek yıl maçları yeni statlarında oynayacaklarını dile getirerek, ''Seyrantepe'nin inşaatının bayramdan sonra yeniden başlayıp 1 yıl sonra devreye gireceğini TOKİ bize taahhüt etti. İnşallah gelecek sene maçlarımızı yeni stadımızda oynayacağız'' dedi.
Polat, yönetim olarak bir takım oyunu oynadıklarını belirterek, ''Galatasaray'ın önünün açık olduğunu, ancak sıkıntılarının bulunduğu söyleyebilirim. Ekonomik açıdan iyi şeyler oluyor'' diye konuştu. Galatasaray'ın, ekim ayında 105 yaşına basacağını vurgulayan Polat, ''Ekim ayının 16'sında havalimanı yakınındaki WOW Otel'de 105. yılımızı tüm sporcularımızı ve personelimizi biraraya getirerek kutlayacağız'' dedi ve ''İnşallah çok hayırlı bir lig yaşarız'' diye konuştu. Polat'tan önce söz alan yöneticiler ise kulübün ekonomik durumunu anlatarak projelerden sözettiler.

Başkan yardımcısı Yiğit Şardan, birçok yeni alanda proje çalışmaları yaptıklarını belirterek, ''Galatasaray Televizyonu'nu çok zengin içerikli hale getirdik. Ekim ayından itibaren şifrenelecek kanalımız, aylık cüzi bir ücret ödenerek izlenebilecek ve Galatasaray'a gelir getirecek. İnternet üzerinden GS TV'yi 245 bin kişi izliyor'' dedi.

Şardan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bugün hepimizin duyduğu bir Galatasaray takımı ortaya çıkmışsa, bunun arkasında büyük bir finansal kaynak gerekir. Bunun için yeni projelerle, gelirleri ikiye katlamalıyız. Galatasaray Mobile GSM ve Galatasaray Kredi Kartı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilyoner ile anlaşma imzalayacağız, Galatasaray taraftarları buradan bahis oynayabilecekler.''

Yönetici Ali Haşhaş ise herkesin Galatasaray'ın çok büyük borcu olduğunu söylediğini, ancak gelirlerin de arttığını söyledi. Kulüp ikinci başkanı Mehmet Helvacı da stat ve Riva'dan gelecek gelirlerle Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş.'nin birleşmesini sağlayıp, çok daha şeffaf bir duruma gelmeyi hedeflediklerini vurguladı.

internetspor

DİGİMAX
09-19-2009, 12:16
Pek sanmıyorum ama inşallah diyorum..