PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam Sercan'ın rotasını çizdi


Melancholy
09-12-2009, 15:50
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1245861176-saglamsercan.jpg

Sağlam Sercan'ın rotasını çizdi

Ertuğrul Sağlam, transferin gözde futbolcusu Sercan Yıldırım ile ilgili iddiaların doğru olmadığını belirterek, şu açıklamaları yaptı...

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Sağlam, Fenerbahçe’yle yapacakları maç için ise “Rakibimiz 4 haftayı kayıpsız geçti. Ama biz bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Bu maçla birlikte Sivas deplasmanında alacağımız sonuç kısa vadede ligde konumumuzu belirleyecek. Tek hedef üç puan” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçı öncesi eksiklerinin bulunmadığını belirten Ertuğrul Sağlam, Krita’nın daha önce oynadığımız hazırlık maçında bir kırmızı kartı vardı. Bununla ilgili durum tam netleşmedi. Bunun dışında sakat futbolcmuz yok, cezalı futbolcumuz yok. Karşılaşmaya tam takım olarak hazırız” dedi.
Kendi saha ve seyircileri önünde oynayacak olmanın avantajını kullanacaklarını belirten Sağlam, iki haftayı kayıpsız kapatmayı amaçladıklarını belirterek, bu nedenle Fenerbahçe karşısında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkacaklarını söyledi
“İçeride-dışarıda kazanmayı isteyen bir anlayışımız var bu sezon. Fenerbahçe çok iyi bir takım, şu ana kadar kayıpsız gidiyorlar. Bu hafta Fenerbahçe, haftaya Sivas deplasmanında alacağımız puanlar kısa vadede ligin neresinde olacağımız konusunda belirleyici olacak. Bu nedenle Fenerbahçe karşısında puan kaybına uğramak istemiyoruz” ifadelerini kullanan Sağlam, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren sahalarında hiç yenilmediklerini hatırlatarak, “Özellikle iyi takımlara karşı daha iyi motive olduk. İyi sonuçlar aldık. Tabii iyi sonuç alırken, ortaya koyacağımız futbolla da beğeni kazanmak istiyoruz” dedi.

SERCAN KALDIĞI İÇİN ÇOK MUTLU

Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım konusunda çok açık konuşmak gerektiğini belirtti ve şunları söyledi: “Sercan sezona çok iyi başladı. İyi de devam ediyor. Transferiyle ilgili açıklamalar ya da yaşananlar onu olumsuz etkilemedi. Zaten pek çok şeyin farkında. İyi futbolcu olmasının yanı sıra çok olgun insan… Bursaspor’da kalmaktan, Bursasporlu olmaktan dolayı çok mutlu… Zaten kendisiyle konuşup, durum değerlendirmesi yapıyoruz. İnanıyorum ki Sercan bu sezonu dolu dolu geçirerek sezon sonu şu anda oluşturduğu atmosferden daha güzelini yakalayarak, daha fazla istenen bir futbolcu olacak. Kendisi de bu durumun farkında…

SEZON SONUNDA DAHA ÇOK İSTEYECEKLER, O AVRUPAYA GİDECEK

Çok genç bir oyuncu, henüz 19 yaşında… Buna rağmen pek çok şeyi rahat bir şekilde değerlendiriyor. Ben onu teknik direktörü olarak ve onu çok iyi tanıyan birisi olarak şunu çok açık söylüyorum: Sercan büyük takımlara ya da Avrupa’ya gidemedi diye üzgün değil, hatta çok mutlu. O da kalitesinin ve potansiyelinin farkında… Başarılı geçirilmiş bir sezonun sonunda hangi şartlarda transfer yapabileceğinin o da farkında, o yüzden herhangi bir sorun yok. Sercan mutlu biz de çok mutluyuz. Göreceksiniz bu sezonu çok iyi geçirecek. Bunun sonucunda da Avrupa’nın iyi takımlarından birine transfer olacağına inanıyorum.

Sercan’ın milli takımdaki performansını da çok beğendim. Bosna maçında ikinci yarıda oyuna girdi. Oyunda olduğu sürece çok iyi mücadele etti. Pozisyonlar buldu, pozisyon üretti. Arkadaşlarına çok yardımcı oldu”

Bu arada Sercan Yıldırım'ın pazartesi günü menajeri Metin Korkmaz'la birlikte bir basın toplantısı düzenleyeceği ve hakkında yapılan açıklamaları yalanlayacağı bildirildi.

internetspor