PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygun: "Kabustan Uyanmak İstiyoruz"


Melancholy
09-12-2009, 00:38
http://www.medyaspor.com/Files/Images/20090623_bulent_uygun_1.jpg


Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaşadıkları sıkıntılı ve kaoslu ortamdan bir an önce kurtulmak istediklerini söyledi.

Uygun, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, 7 gün içerisinde birbirinden zorlu 3 maç oynayacaklarını, bu maçların kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, hedeflerinin, inançlarının tam olduğunu kaydetti.

Futbolcularına güvendiğini ifade eden Uygun, ''Verdiğim görevi en güzel şekilde yerine getirecekler. Başarmak için yola çıktık. İnanarak, korkusuzca ve en iyisini yapabilmek adına her şeyi yapıp sevenlerimizi mutlu etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Belli sıkıntılarının eksiklerinin olduğunu kaydeden Uygun, ''Sivasspor olarak yaşadığımız bu sıkıntılı ve kaoslu ortamdan bir an önce kurtulmak istiyoruz'' dedi.

Uygun, bir soru üzerine Manisaspor, Denizlispor ve Bursaspor ile yapacakları karşılaşmalardan en azından 5 puan almaları gerektiğini, ama hedefin her zaman için daha fazlası olduğunu belirterek, ''Onun için var gücümüzle mücadele edeceğiz.

Sakatlarımız da takıma tam anlamıyla katıldığında ve bu katılma sonucunda da form bulduklarında Sivasspor gerçek gücüne kavuşacaktır'' dedi.

BAYRAM TATİLİNDE MAÇ OYNANMAMASI KARARI

Bayram tatilinde ligde maç oynanmamasıyla ilgili görüşleri sorulan Uygun, ''Bundan önceki federasyonlarımız zamanında çok fazlasıyla oynuyorduk, ama bu federasyonumuz bu konuda biraz daha hassas davranıyor, o yüzden kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.

Manisaspor, Denizlispor ve Bursaspor ile yapacakları 3 zorlu maçtan sonra bayram tatiline çıkacak olmalarının kendileri için mutluluk verici olduğunu da ifade eden Uygun, ''Bayramı, ailemizle, gelenek ve göreneklerimize bağlı bir şekilde evimizde geçirmek bizim için önemli bir unsurdur. Özellikle Türk insanı için bu çok önemlidir. Dolayısıyla bu tarzda alınmış bir karar doğru bir karar bana göre. Belki futbolcu zorlanacaktır, ama o bir gün, iki günlük zorlanmanın bir şey yapacağından değil, aile bağlarımızı geliştirme adına önemli bir karar diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

SİVASSPOR'DA 4 EKSİK

Ligde yarın Manisaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, hava yoluyla İstanbul'a gitti. İstanbul'dan İzmir'e geçecek olan kırmızı-beyazlı ekip, İzmir'den de kara yoluyla Manisa'ya giderek kampa girecek.
Sivasspor'da Manisaspor maçı öncesinde Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Onur Tuncer, kaleci Michael Petkoviç ve Ersen Martin'in sakatlığı bulunuyor. Bu oyunculardan sadece Ersen Martin kafileye dahil edilirken, diğer 4 futbolcu kafilede yer almadı.

Sivasspor'un yeni transferi Bruno Zita Mbanangoye'nin de Manisaspor maçında takıma dahil olması bekleniyor.

AA

NOYAN
09-13-2009, 01:48
kabus devam ediyor...