PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam'dan Fener'e gözdağı !


Melancholy
09-12-2009, 00:11
http://image.tumspor.com/photos/475954448.jpg

Sağlam'dan Fener'e gözdağı!

Ertuğrul Sağlam, 13 Eylül Pazar akşamı sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe'yi geçen sezon olduğu gibi yine yeneceklerini öne sürerek...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 13 Eylül Pazar akşamı sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe'yi geçen sezon olduğu gibi yine yeneceklerini öne sürerek, ''Maçları, yıldızları çok olan değil, takım olmayı başaran ekipler kazanır'' dedi.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, pazar akşamı şampiyonluğun iddialı ekiplerinden, sezona çok iyi başlangıç yapan Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacaklarını anımsattı.

Özellikle maçın fair-play kuralları çerçevesinde oynanması için ellerinden geleni yapacaklarını, yeşil-beyazlı taraftarlardan da bunu beklediklerini ifade eden Sağlam, Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayıp, istedikleri sonucu almış bir şekilde göndermek istediklerini vurguladı.

Sağlam, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren sahalarında maç kaybetmediklerini dile getirerek, ''Biz bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz önemli oyunculardan kurulu bir ekip. Güçlü bir takım karşısında mücadele edeceğiz. Fenerbahçe, dünyanın önemli yıldız oyuncularını bünyesinde bulunduruyor. Ama, futbolun bazı gerçekleri var. Maçları yıldızları çok olan değil takım olmayı başaran ekipler kazanır'' diye konuştu.

Takımda sakatlığı süren Eren Albayrak dışında eksik oyuncularının bulunmamasının sevindirici olduğunu dile getiren Sağlam, şöyle devam etti:

''Milli maç nedeniyle lige verilen arada Eskişehirspor ile yaptığımız özel maçta kırmızı kart gören Kirita'nın ceza almaması söz konusu. Federasyon ve disiplin kuruluyla olan yazışmalarımız devam ediyor. Disiplin kuruluna bir dosya gitmediği bilgisini aldık. Bu konuda, federasyon ve disiplin kurulundan açıklama isteyeceğiz. Karşılaşmayı yönetecek olan Deniz Çoban da ligin başarılı hakemlerinden. Başarısının bu maçta da devam edeceğine inanıyorum. İyi bir maç yöneterek, hakemlerle ilgili şansızlıkların olmadığı bir maç oynamak istiyoruz. Bu maçta ayrıca taraftarımıza da önemli görevler düşüyor.''

Sağlam, bir gazetecinin ''Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında değişik kadro ve oyun anlayışıyla mücadele ettiniz. Fenerbahçe maçında da böyle bir değişiklik olacak mı'' yönündeki sorusuna, ''Eskişehirspor ile oynadığımız maçta bazı oyuncularımız kendini gösterdi. Batalla bunlardan biri. Fiziksel eksiklerini her geçen gün gideriyor. Bazı oyuncular da Eskişehir maçında göze battı. Fenerbahçe maçında da seyircilerimiz yeni oyuncular görebilirler'' yanıtını verdi.

Milli takımın Bosna-Hersek karşısında ortaya koyduğu futbolla ilgili bir soruyu ise Sağlam, şöyle yanıtladı:

''Milli takımımızın Bosna-Hersek karşısında ikinci yarıda ortaya koyduğu mücadele güzeldi. Maçı çevirme adına mücadelede bulundular. İyi vuruşlar yaptılar, ama kaleden ve kaleciden dönen toplar oldu. Zeminin de bozuk olması oyunu etkiledi. Kazanma adına birçok pozisyon yakalandı. Şanssız bir karşılaşma oldu. Milli takım grubunda son ana kadar şansını kovalayacaktır. Dışardan beklentilerle mücadele etmek sıkıntılı olsa da yine de sonuna kadar şansımızı kovalamalıyız.''

tumspor