PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibime Ah...


kelebek35
09-09-2009, 13:40
http://img03.blogcu.com/images/n/u/r/nurennur/y1ph2peeyfqzivk6sdy1mvk5ll0sy9fksdjd55rd5deeuiaapu m0oitlyituifkcxkx_1248980844.jpg



Ey Alim!Ey yüceler yücesi!

Bir soğuk kış gecesi beni ısıttın ılıklığınla,
Hecesine ömürler verilecek sözler işittirdin...Birdin,sonsuzdun,tekdin;insanda gizlenmiş yürektin.Beni sevecektin,sevdin;beni görecektin gördün;beni işitecektin işittin!Nasıl bir zamanlar "in" dedin indiysem,şimdi "din" dedin dineceğim.Sen'i "hakk" ıyla bileceğim;seveceğim.
Ey Rabbim,ey öteler ötesi!
Senden gelen bu sesi,bu nefesi Seni söylemekle tüketeceğim!Seni dinleyeceğim ve ney gibi inleyeceğim bu nefesin havalarından;ama nefsin hevalarından değil asla,neyzenin nevalarından!Revalarından deva bulacağım;sevap umacağım.
Ey kalbim,ey özeler özesi!Sızdır gözlerimden özüme sıcak bir akışla aşkını ve beni bağışla...Sözlerimdeki bu yanış ve yakarışla aydınlat alnımı,bir nazarınla kaybolsun tüm günahlarım.!
Affedilene kadar ahlarımdan sabahlarım
Ey Sevgilim!ey özneler öznesi!
Eylemlerimi etkili kıl ve tümle beni,zarfım ol koru,bağla beni kendine yine...yükle yüksündürtmeden,özneme özeneyim,peykinde gezineyim,kokuna bezeneyim ve bileyim ki "gizli hazine" yim.Deneyim ve dineyim,Senin izninle ve izinle.
Ey gizim!ey neşideler neşidesi!
Endişesi Sen olan bir insan eyle beni ve...kendimi eylememe izin verme.Kır bütün oyuncaklarımı,yak kağıttan kayıklarımı,yık çıktığım kapıları.Yapıları uymayan ne varsa yaptırma bana,sapılacak yollardan uzak tut ve unuttur Senden gayriyi.Tapılacak birtek Sensin,kabul et bu ayrıyı.
Ey Efendim!ey yüceler yücesi!Ey önceler öncesi!
Neyim varsa al benden yeterki Sen kal!Beni yoluna sal,razıyım yağmurdan sonra doluna...Dolunay gibi günü yansıtan;kıl beni vasıtan ki bütünleşeyim.
Ey Allah'ım!ey niceler nicesi!Sensin tek İlah'ım...






BUNCADIR BÜTÜN AHIM!...