PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'ın keskin nişancıları


Melancholy
09-08-2009, 13:56
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1251785708-1.jpg

Galatasaray'ın keskin nişancıları

Süper Lig'de sezonun ilk derbisi öncesi Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusunun nerdeyse kaleye gönderdikleri her şut gol oluyor...

Ligde geride kalan 4 haftada Harry Kewell kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Yıldız oyuncu rakip kalelere 4 şut çekti, 4'ü de kaleyi buldu 3'ü gol oldu.

Kewell; Galatasaray formasıyla harikalar yaratan yıldız oyuncu ligin geride kalan 4 haftasında istatistikleriyle de hayran bırakıyor.

Avustralyalı oyuncu, rakip kaleleri 4 kez yoklarken yüzde yüzlük bir isabet sağlamayı başardı. Harry Kewell, 4 şutundan 3'ünü gol yaparak önemli bir başarı yüzdesine imzasını atmış oldu.

Yıldız futbolcunun bu sezon Süper Lig'de Galatasaray forması altında 1 de asisti bulunuyor.
Kewell bu sezon ligde 3 kez forma giydi.

Nonda ise; Gönderilecekler listesindeyken yaptığı çıkışla ilk onbiri zorlamaya başlayan Shabani Nonda, gol pozisyonlarını değerlendirme istatistiğinde Baros'u ikiye katladı.

Baros ligde girdiği 6 pozisyonun 2'sini gole çevirirken, Kongolu 3 pozisyonda 2 gol buldu. Nonda, "Sıra Beşiktaş'ta" dedi.
Nonda'nın bu yükselen başarısı derbide Galatasaray'ı galibiyete taşımak adına en önemli rollerden birisini üstleneceğini gözler önüne seriyor.

internetspor