PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatih Terim'in Estonya 11'i!...


Melancholy
09-04-2009, 16:19
http://image.tumspor.com/photos/364625866.jpg
Fatih Terim'in Estonya 11'i!...

(A) Milli Futbol Takımı, 19. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 5. Grup'taki 7. maçında yarın akşam Estonya ile karşı karşıya gelecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tommy Skjerven yönetecek. Skjerven'in yardımcılıklarını Svein Inge Wiken ve Frank Andas yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oddvar Svein Moen.

Kayserispor Tesisleri'nde kampta bulunan milli futbolcular, Estonya maçı öncesi son antrenmanlarını Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapacak.

Saat 18.00'de başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak antrenman öncesinde Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim basın toplantısı düzenleyecek.

Öte yandan, dün akşam uçakla Kayseri'ye gelen Estonya Milli Takımında teknik direktör Tarmo Rüütli, takımın kampta olduğu City One Hotel'de bugün saat 14.00'de basın toplantısı düzenleyecek. Estonya ekibi, saat 19.00'da Kadir Has Stadı'nda antrenman yaparak, maç saatini bekleyecek.

Daha önce Türkiye ile Azerbaycan arasında oynanan özel maçta ilk kez bir milli maça ev sahipliği yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı, yarın da ilk resmi milli maç heyecanına sahne olacak.
Son taktik çalışmada Volkan - Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Kazım, Emre, Nuri, Arda, Nihat ve Tuncay 11’ini deneyen Fatih Terim'in Nihat’ın sakatlığı sonrası Sercan ile Halil arasında tercih yapabileceği bildirildi.



AA

REYHAN
09-04-2009, 16:20
Emre yine 11 de helal :)