PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lincoln Brezilya yolcusu


Melancholy
09-03-2009, 23:37
http://www.hurriyet.com.tr/_np/7835/8727835.jpg (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12406837.asp?gid=211)


Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Cassio Lincol’le ilgili son durumu açıkladı: “Lincoln’ün Frankfurt’a transferi son anda gerçekleşmedi. Ama Brezilya’da transfer dönemi devam ediyor. Orada bir kulüple anlaşacak.”


Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber (http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa/) Özel Programı’na katılan Sezgin, “Ufuk uzun yıllar takımımızın ve milli takımın kalesini başarıyla koruyacak. Derbiyle ilgili erteleme talebimiz olmadı. Bu tartışmanın dışındayız. Üstelik rakibimize göre daha dezavantajlıyız. Şu ana kadar beklentilerimiz gerçekleşti. Lig’de şampiyonluğa, Avrupa Ligi’nde finale kadar gideceğiz” dedi.
Galatasaray (http://www.hurriyet.com.tr/index/galatasaray/) A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in sözleri

UFUK’UN TRANSFERİNİ ÇOK İSTEDİK
Ufuk için uzun süredir görüşmelerimiz sürüyordu, ama son gün transferi gerçekleştirebildik. Hem Ufuk için hem de bizim için hayırlı olmasını diliyorum. Çok yetenekli bir kaleci. Uzun vadede Galatasaray (http://www.hurriyet.com.tr/index/galatasaray/)’ın kalesini başarıyla koruyacak; milli takıma uzun yıllar hizmet edecek. Manisaspor’a da teşekkür ediyorum. Onlara 3 futbolcu birden verdik. Umarım başarılı olurlar.

EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ KADRO DERİNLİĞİMİZ
Lig ve Avrupa’yı düşünürsek, şu ana kadar istediklerimizi elde ettik. Ama bundan sonra daha zor bir süreç bizi bekliyor. Umarım sezon başında koyduğumuz hedeflere sezon sonu da ulaşabiliriz. Lig’de kayıpsız devam ediyoruz. Bunu sezon sonuna kadar götüreceğiz. Bundan sonra lig ve Avrupa fikstürüne bakıldığında üç günde bir maç oynama zorunluluğu var. Çok zorlu bir döneme giriyoruz. Bu dönemde en önemli dayanağımız alternatifli bir kadromuzun olması. Bu durum bizi çok rahatlatıyor. Umarım bütün düşündüklerimizi sahaya yansıtırız; çünkü beklentiler büyük. Biz de bu beklentilere cevap vermek istiyoruz.

BEŞİKTAŞ (http://www.hurriyet.com.tr/index/beşiktaş/)’A ORANLA DAHA DEZAVANTAJLIYIZ
Biz Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/beşiktaş/)’la oynayacağımız maç ile ilgili erteleme tartışmalarına hiç girmedik. Bu yönde bir beklentimiz de olmadı. Artık böyle durumlara alışmak zorundayız. Gerçekçi bakılır ise dezavantajlı olan taraf biziz. Örneğin Elano, Brezilya milli maçından sonra çok uzun bir yolculuğun ardından buraya gelecek. Derbi, Cumartesi günü… Elano Perşembe akşamı ya da Cuma sabahı İstanbul (http://www.hurriyet.com.tr/index/istanbul/)’da olabilecek. Bu gibi durumlar futbolcular için çok büyük bir handikap, ama alternatifli bir kadro olması bu gibi sıkıntıların önüne geçmemizi sağlıyor. Bu gibi durumları sezon içerisinde çok sık yaşayacağız. O yüzden erteleme talebinde bulunmadık.

LİNCOLN BREZİLYA’DA BİR KULÜPLE ANLAŞABİLİR
Lincon için Eintracht Frankfurt Kulübü’yle pazarlıklar son güne kadar devam etti. Biz kulüple anlaşmıştık. Ancak futbolcuyla Frankfurt Kulübü arasında son anda bazı pürüzler çıktı. Son anda transfer gerçekleşmedi. Biliyorsunuz biz gerekli girişimlerde bulunduk. Hukuki bir süreç; devam ettiriyoruz bu prosüdürü, ama aynı zamanda Lincoln Brezilya’da kendine takım arıyor. Çünkü Brezilya’da transfer sezonu hâla devam ediyor.

SÖZLEŞMESİNİN TEK TARAFLI FESHİ VE TAZMİNAT TALEBİMİZ GEÇERLİ
Takım bulma konusunda girişimleri var. Şartlarda anlaşılabilir ise biz talip olan kulüplerle görüşeceğiz.
Anlaşamadığı taktirde biz zaten gerekli müracaatları yaptık. Sözleşmesinin tek taraflı feshi ve tazminat talebimiz aynen geçerli… Bu konuda her türlü tedbiri aldık.

LUCA TONİ GÜNDEME GELMEDİ
Luca Toni, gündemimize hiç gelmedi. Ara transfer döneminde golcü arayışımız olabilir mi sorusunu cevaplandırmak için içinde bulunduğumuz zaman henüz çok erken…


Hürriyet

DİGİMAX
09-04-2009, 10:32
yaw ne adammış insan kendinden bu kadar nefret ettirmezki git bi yere otur yaw..