PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İpekyol 2009 Sonbahar Koleksiyonu


Hasret
09-03-2009, 02:48
İpekyol, 2009 sonbahar sezonunda business ve CaSuaL temalarıyla mevsimi karşılıyor. İpekyol kadını yine şık ve tarz sahibi...

İpekyol 2009 Sonbahar Koleksiyonu, hem iş hem de günlük hayatta kullanabileceğiniz alternatifler içeriyor.Yeni koleksiyonda pastel pembeler ve lacivertle ön plana çıkan çini desenler dikkat çekiyor. Her sozonun klasiği griyi bu sezon da görüyoruz.

http://www.medyamoda.com/resimler4/bet/ipekyol20agu09/1.jpg

Koleksiyonda etekler yeni stil mini ceketlerle kombinleniyor. Pantolonlarda ise bol kesim tasarımlarla rahatlık ön plana çıkıyor.

http://www.medyamoda.com/resimler4/bet/ipekyol20agu09/4.jpg

Koleksiyon içinde yer alan Natural temasında kaşmir kumaşlarla hazırlanmış yumuşacık parçalar sunuluyor. Bu temada bej ekru gibi renkler hakim. Elegant teması içinde ise krep elbiseler, ipek gömlekler, dantel elbiseler ve şık kabanlar yer alıyor.

http://www.medyamoda.com/resimler4/bet/ipekyol20agu09/3.jpg

CaSuaL tarzda giyinmeyi sevenleri ise enerjik, dinamik ve rahatlığın ön planda tutulduğu bir koleksiyon bekliyor. CaSuaL kadınlar için Urban koleksiyonu ideal. Kırmızılar bu koleksiyona hareket kazandırıyor. Dar koton pantolonlar kadife yeleklerle kombinleniyor.

Sezonun umursamaz ancak stil sahibi kadını olmak için, yüksek belli, plili bardo etek ile kombinlenebiilecek uzun çizmeler ve hırkalar vurgulanıyor.

http://www.medyamoda.com/resimler4/bet/ipekyol20agu09/2.jpg