PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Necati Ateş ile Galatasaray'ın yolları sonunda ayrıldı.


Melancholy
09-01-2009, 23:15
http://www.haberturk.com/2009/09/01/resim/necati_manset.jpg


G.Saray'a veda etti!
Necati Ateş ile Galatasaray'ın yolları sonunda ayrıldı.


Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Antalyaspor ile 1 yıllığına anlaştı.

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, Necati Ateş'in bonservisinin elinde olduğunu, Salı günü yaptıkları görüşmeler sonunda 1 yıllığına anlaşma sağladıklarını söyledi.

Necati Ateş'in Antalyaspor'u ve Mehmet Özdilek'i tercih ettiğini dile getiren Akıncıoğlu, ''Necati Ateş, bu gece Antalya'ya geliyor. Önemli bir futbolcuyu kadroya kattığımız için mutluyuz. Takımın golcüye ihtiyacı vardı ve Necati Ateş'in gelmesiyle bu sorunu çözmüş olduk'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımda kadroda düşünülmeyen Necati Ateş de yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar Antalyaspor'da oynayacağını ifade etti.

Galatasaray Kulübü'ne kendisine yönelik ilgi için teşekkür eden Necati, şunları söyledi:

''Galatasaray'da çok güzel günler yaşadım. Hem yönetici, hem taraftarına teşekkür ediyorum. Artık benim için yeni bir sayfa açıldı. Bundan sonra Antalyaspor için mücadele edeceğim ve bana olan güvenlerini boş çıkartmamaya çalışacağım. İyi bir sezon geçirip hedeflerimi yükseltmem gerekiyor. Bu anlaşmanın hem onlar, hem benim için hayırlı olmasını diliyorum.''

Necati, transferinin gerçekleşmesinde Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in büyük katkısının olduğunu da belirterek, ''Mehmet hoca bana çok ilgi gösterdi. Daha önce de milli takımda birlikte çalıştık. Yine kendisi ile çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.

Necati Ateş, Çarşamba günü yeni takımına katılacağını da sözlerine ekledi.

AA

by_AL_BAY
09-02-2009, 08:10
teknik direktörlerin futbolcuların kaderinde rolü çok büyüktür bi hoca seni gözden çıkardıysa ağzınla kuş tutsan ne fayda necati ateş iyi bi futbolcuydu ama sikibbe ve daha öncesi nde ki hocalar onun kaderinde büyük rol oynadılar ama antalyaspora faydalı olacaktır mutlaka..

DİGİMAX
09-02-2009, 12:13
necati ateşi görünce aklıma cimbomun o kötü mutang futbolu aklıma geliyor kurtulmamız iyi oldu bide şu lincolndan kurtulsaydık..