PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Sercan için noktayı koydu


Melancholy
09-01-2009, 16:26
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1245861157-2.jpg

Bursa Sercan için noktayı koydu

Üç büyüklerin transfer gündeminden hiç düşmeyen genç golcü Sercan Yıldırım için Bursaspor Başkanı İbrihim Yazıcı son noktayı koydu...



Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı açıkladı: “Sercan’ı hiçbir zaman satmayı düşünmedik. Kimseyle pazarlığa girmedik. Bu iş bitmiştir!”

Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Yazıcı, “Sercan “Bursaspor’da devam edecek ifadesini kullanmak bile doğru olmaz. Biz hiçbir zaman kendisinden vazgeçmedik ki… Satacağız demedik ki... Benim ağzımdan bu sözün çıktığını kim söyleyebilir. Sadece olağanüstü bir teklif olması gerekiyor dedik” dedi.
İşte Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın gündem yaratacak açıklamaları:
Biz Sercan Yıldırım’ı ne zaman satışa çıkardık... Sercan’ı satacağız cümlesi ağzımızdan çıktı mı? Satılmayacak bir futbolcu yoktur ama olağanüstü bir rakam gelmesi gerekir dedim. Sercan’dan çok memnun olduğum için pek çok konuda iyileştirme yaparak yeniden sözleşme imzaladık.

Hiç kimseye gidip Sercan için pazarlığa girmedim! Bu konu o kadar çok abartıldı ki ben de anlamak da zorluk çekiyorum. Sercan çok zarar gördü. 19 yaşındaki bir oyuncu her gün bir başka takıma yakın gösterildi. Bu koşullarda nasıl rahat edebilir

Nihayet bu iş bitti. Transfer gün olarak sona eriyor. Sercan futboluna dönecek.
Transfer istenirse 1 saatte biterdi. Ama bu saatten sonra yeni bir gelişme olmaz. Bizim de zaten böyle bir beklentimiz yok!

Galatasaray, yıldızı Arda’yı çok ciddi rakamlar verilse bile rakibine vermek ister mi? Biz de hedefleri olan bir takımız. Aynı hedefi kovaladığımız rakiplerimize bir oyuncu vermemiz doğru olmazdı.

Sercan yurtiçinden bir takıma kesin olarak gitmez demiyorum ama Avrupa’dan gelen tekliflere daha sıcak baktığımı söylemeliyim.Diğer kulüplerin transfer politikaları ya da harcamaları bizi ilgilendirmez. Onları esas almıyoruz. Biz Sercan’ın bonservisi için fiyatlandırma yaparken Avrupa’dan gelen teklifleri ölçü kabul ettik.Sercan’ı almak isteyen kulüplerin Avrupalı kulüplerin üzerinde teklifte bulunmaları gerekirdi.

internetspor