PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor : 1 Bursaspor : 1


Melancholy
08-30-2009, 22:59
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_g2_Trabzon_Bursa01.jpg


Trabzon'da ışık yok


Turkcell Süper Lig'e Sivasspor galibiyetiyle başlamasına rağmen, üstüste gelen mağlubiyetlerle sıkıntılı bir döneme giren Trabzonspor, çıkış maçı olarak gördüğü Bursaspor maçından da beklediği sonucu alamadı. Mücadele karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Toulouse galibiyetiyle biraz olsun moral bulan Trabzonspor, Bursaspor maçına istediği gibi başlayamadı. İlk dakikalarda Yeşil beyazlılar, hızlı ataklarla etkili olurken, 12. dakikada Ergic'in kullandığı serbest vuruytu Turgay, ilginç bir gol atarak konuk takımı öne geçirdi. Ev sahibi Trabzon, rakip defansın da hatasından faydalanan Colman ile 29. dakikada beraberliği buldu ve mücadele bu gollerle 1-1 sona erdi.
Bu soncun ardından Bursaspor, puanını 7'ye Trabzon ise 4'e çıkardı.


TRABZONSPOR-BURSASPOR
STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Murat Şahin, Muharrem Yılmaz
TRABZONSPOR: Sylva, Serkan (Dk. 62 Tayfun), Song, Giray, Ferhat, Ceyhun, Selçuk (Dk. 46 Umut), Colman, Gabriç, Barış(Dk. 46 Engin) , Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
BURSASPOR: İvankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, Zapotocny, Mustafa Keçeli, İvan Ergiç, Hüseyin, Ozan İpek, Veli, Sercan (Dk. 84 Rok), Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Dk. 12 Turgay, Dk. 28 Colman
SARI KARTLAR: Ali Tandoğan, Turgay, Zapo, Ozan



ligtv

Melancholy
08-30-2009, 23:02
http://www.ensonhaber.com/images/news/190667.jpg (http://www.ensonhaber.com/spor/225586/trabzonspor-bursaspor-canli-yayin.html)