PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon'u yenmeye gidiyor ...


Melancholy
08-29-2009, 02:53
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1243337030-1.jpg

Trabzon'u yenmeye gidiyor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Trabzonspor'la deplasmanda yapacakları maç için hayli iddialı konuştu.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, sezona galibiyetle başladıklarını ve ligin ilk 3 haftasında topladıkları 6 puanla 3. sırada yer aldıklarını hatırlattı.
Geçen sezon elde edilen başarının ardından, camianın yeni sezonda daha fazla beklenti içine girdiğini ifade eden Sağlam, ''Bununla birlikte değişik hedefler söylendi. Kimisi 'Kupa', kimisi 'UEFA' dedi. Şunu da unutmayalım, öncelikle geçtiğimiz sezondaki başarıyı bu sezona taşırsak kendimizi başarılı sayarız'' dedi.
Sağlam, hedefe yönelik yönlendirmenin de doğru olması gerektiğine işaret ederek, şunları söyledi:
''Bizler, bizi seven insanları doğru yönlendirmekle yükümlüyüz. Çok fazla hayallere kapılmadan kendimize gerçekçi bir hedef belirlememiz gerekir. Biz bu hedefi belirledik. Fakat, bizim hedefimizin dışında değişik söylemler çıkıyor. İnsanları yanlış yönlendirmemek için söylüyorum. Bursaspor olarak biz geçtiğimiz sezon ortaya koyduğumuz mücadeleden daha kaliteli bir oyun ortaya koymak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl Bursaspor'un geldiği noktadan, devamlılık ve istikrarın sağlanmasıyla ortaya daha değişik başarıların çıkması muhtemel. Bunu da kovalayacağız. Geçtiğimiz sezon takım 8. olsa kimse bir şey demezdi. Biz hedef olarak şunu koyduk; bulunduğumuz yer bizi kesinlikle tatmin etmesin. Her gelinen nokta bizi daha da hırslandırdı ve beklemedik bir noktaya çıktık. Başarıda sınır yok. Biz hedefimizi yakalamaya çalışacağız ve daha üst sıralara nasıl çıkarız, onu mücadelesini vereceğiz.''
Bu hafta Trabzon'da, Trabzonspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren Sağlam, bu maçta yeşil-beyazlı takımı sevenleri umutlandıracak bir futbol ortaya koymak ve alacakları 3 puanla lige verilecek 15 günlük araya moralli girmek istediklerini ifade etti.
Sağlam, Trabzonspor maçını kazanmak için önlerinde birçok sebep olduğunu vurgulayarak, ''Öncelikle iyi bir mücadele ve göze hoş gelen futbolu ekleyip taraftarı mutlu edecek ve bizi de geleceğe dair umutlandıracak bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Trabzon'a kesinlikle 3 puan için gidiyoruz'' diye konuştu.

SERCAN YILDIRIM'IN DURUMU

Bir gazetecinin, transfer döneminin son günlerine yaklaşıldığını belirterek takımda gidecek oyuncu olup olmadığını sorması üzerine Sağlam, ''Gidecek iki oyuncumuz var. Her an gidebilirler. Onların yerine bir oyuncu gelebilir. Bu gidecek oyunculardan biri Sercan değil. Bizim Sercan ile ilgili söylediğimiz belli. Öyle bir teklif gelmeli ki, Bursaspor'u seven insanlar da 'çok güzel olmuş' demeli. Aksi mümkün değil'' dedi.
Sağlam, bu haftaki rakipleri Trabzonspor'un sıkıntılı bir dönem geçirdiğinin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:
''Trabzonpor'un belli bir kalitesi var, başarısı var. Tüm bu sıkıntılara rağmen kendi aralarında bir sinerji oluşturup bundan çıkabiliyorlar. Biz bu durumu düşünmeden oynamalıyız. Çok iyi bir kadroları var. Bursaspor olarak biz içeride ve dışarıda kazanmayı hedefleyen bir takım olmayı istiyoruz. 3 puan almamız gerekiyor, dolayısıyla 1 puanı almak, kayıp 2 puan demektir. Biz, oyun anlayışımızdan taviz vermeyeceğiz. Rakibimizin öne çıkan yönleri var. Onlara da dikkat edeceğiz. Ortaya çıkacak hiçbir sonuç sürpriz sayılmaz. Şu ana kadar orada kazanamamışız. Bu dezavantaj gibi gözükse de oradan alacağımız 3 puan sürpriz olmayacaktır.''
Sağlam, Trabzonspor maçı öncesi takımda sakatlığı süren genç oyuncu Eren Albayrak'ın dışında eksik oyuncunun bulunmadığını, bunun da kendisine takım oluşturmakta tatlı bir sıkıntı yaşattığını ifade etti.
Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor maçı sonrası takıma 3 gün izin vereceklerini, lige verilen arada da 5 Eylül Cumartesi günü Bursa'da Eskişehirspor ile hazırlık maçı yapacaklarını sözlerine ekledi.

internetspor

by_AL_BAY
08-29-2009, 07:13
güzel bi maç olucak idda ediyorum bursa ts yener çünki adamlarda kolej havası var arkadaşlık yardımlaşma on numara ts çöküntüde sanmıyorum bursaspora diş geçirebilsinler bu yıl ts klasik anadolu deplasmını görüntüsünden öte bişey olamaz..