PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon'u yerden yere vurdular


Melancholy
08-26-2009, 01:43
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/15885.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/turkcell-super-lig/37923/trabzonu-yerden-yere-vurdular.html)


Trabzon'u yerden yere vurdular

BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA.

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Trabzonspor'un Manisaspor yenilgisini, eleştirel başlıklarla sayfalarına taşırken, bölgesel Karadeniz Gazetesi, sürmanşetten, Trabzonspor taraftarları imzalı, ''Kayıp İlanı'' yayımladı.

Kayıp ilanında şu ifadelere yer verildi:

''Lige 9 Ağustos'ta Sivas'ta muhteşem bir galibiyetle başladıktan sonra bizleri umutlandıran Trabzonspor'umuzundan, 15 gündür haber alınamamaktadır. Son olarak Manisa'da perişan halde görüldükten sonra tekrar kayıplara karışan takımımızın geleceğinden endişe etmekteyiz. Görenlerin insaniyet namına tarafımıza bildirmelerini rica ederiz.''

BU TAKIMDAN NE KÖY OLUR NE KASABA

Gazete, spor sayfasında da ''Bu takımdan ne köy olur, ne kasaba'' başlığıyla, dünkü Manisaspor maçını yer verdi.

Trabzon'daki diğer gazetelerden Kuzey Ekspres, Isaac'ın attığı golü kastederek, ''Silahımızla vurulduk. Bu şehir bunu hak etmiyor'', Karadeniz'den Günebakış, ''Binmişiz bir alamete...'', Taka, ''Çok acele kan aranıyor'', Karadeniz'den İlkhaber, ''Nereye gidiyoruz'', Türksesi ise ''Yine hüsran'' başlıklarını kullandı.

kralspor

kelebek35
08-26-2009, 18:16
Gerçekten kötü bir başlangıç yaptılar ve iyi transferlerde yok bu sezon.Umarım toparlar trabzon yoksa seyircisiz maçlara hazırlıklı olmalı.Herkes biz gibi 5-6 atmıo ki yahu :D