PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Bir Şey Söylemeyin, Bu Utanç Bize Yeter!"


Melancholy
08-25-2009, 15:36
http://www.medyaspor.com/Files/Images/2009_08_25_diyarbakirspor_ozur.JPG


Diyarbakırspor ile Fenerbahçe arasında dün oynanan karşılaşmada yaşananlar yeşil-kırmızılı takımın taraftarlarını da rahatsız etmiş olacak ki taraftar sitelerinden sert bir özür mesajı yayınladılar.

Sahaya giren taraftar, oyun alanına atılan çok çeşitli cisimler ve maçın bitiş düdüğünün ardından gerek saha içinde gerekse de dışarıda yaşanan olaylar nedeni ile özrünü belirten Diyarbakırspor taraftarları kendilerini sert bir dille eleştirdi.

İşte yeşil-kırmızılı taraftarların sitesi olan diyarbakirspor.org adresinde yayınlanan özür açıklaması:

Bugün (dün) sahamızda yaşanan rezaletin hiçbir açıklaması olamaz. Yapanın rengi ne olursa olsun bizler müsaade etmemeliydik. Bizler mahcubuz, Sadece Fenerbahçe' ye değil. Tüm Türkiye' ye. Tüm Futbolseverlere.

Unutulmasın ki en büyük zararı yine bizler göreceğiz. Bizler misafirperverliğimiz ile nam salmış insanlardık. Ancak içimizde ki İrlandalılar, hainler yine sazı ellerine aldı ve engelleyemedik.
Bu utanç ile engelleyemediğimiz için tüm Türk spor kamuoyundan özür diliyoruz. İçimizde ki arma aşkına zincir vuran bu akli dengesizleri ise Allah' a havale ediyoruz.

Başta Fenerbahçe camiası olmak üzere, kötü görüntü verdiğimiz herkesten özür dileriz. Sizlerin bir şey söylemesine gerek yok. Bu utanç bizlere yeter.


Medyaspor

NOYAN
08-25-2009, 15:41
maç başında İstiklal Marşı okunurken, tribünlerden ıslık ve yuhalama sesleri yükselmiş. ben izlemedim, izleyenler böyle dediler. eğer bu duyduğum gerçekse, "niye hiçbir yayın kuruluşu bunu haber yapmıyor?" diye düşünüyor insan. yazık.