PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Terim'in cevap vermediği iddia


Melancholy
08-19-2009, 23:21
http://image.tumspor.com/photos/692894307.jpg
Terim'in cevap vermediği iddia

Fatih Terim, Türkiye'nin Dünya Şampiyonası'na gideceğini belirtirken, hakkındaki iddialara yanıt bile vermeye gerek görmediğini söyledi...

Fatih Terim, Türkiye'nin Dünya Şampiyonası'na gideceğini belirtirken, hakkındaki iddialara yanıt bile vermeye gerek görmediğini söyledi...

Milli Takımlar Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, ay yıldızlı takımın Dünya Kupası'na gidememesi durumunda, göreve Mustafa Denizli ya da Ertuğrul Sağlam'ın getirileceği yönündeki iddialara cevap vermeyeceğini açıkladı.

Her konuya ya da iddiaya cevap vermeyeceklerini belirten Terim, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na yaptığı açıklamada, ''Zaten cevap vermek doğru değil." dedi.
Fatih Terim, ayrıca milli takımımızın 4 maçı da kazanarak dünya şampiyonasına gideceğini vurgularken, Avrupa Ligi'nde mücadele eden kulüplerimizden de büyük başarılar beklediğini söyledi.
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye'nin kalan 4 maçınıda kazanacağını iddia ederken, Bosna Hersek'in de mutlaka puan kaybedeceğini söyledi. Terim, akıllarında olmayan puan kayıpları yaşadıklarını, deplasmandaki Estonya ve içerdeki Belçika beraberliklerinin kendilerini buraya getirdiğini belirterek şöyle konuştu;
''Aklımızda olmayan puan kayıpları ve rakibimizin de aklında olmayan puan kazançları böyle bir tablo ortaya çıkardı, ancak bizim rakibimizle olan maçlarımız da var. İstanbul'da 2 - 1 yendiğimiz Bosna Hersek'i orada da yenecek güçteyiz. Yenmeliyiz. Ama biz nasıl hesapta olmayan puanlar kaybettiysek, onlar da kaybedecektir. Bizimle ve İspanya ile oynayacaklar. İnancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Oynayacağım son maça kadar bu iddiamızı sürdüreceğiz. Takımıma güveniyorum ben.''

ASIL OLAN AVRUPA'DAKİ BAŞARIDIR

Terim, Şampiyonlar Ligi'nde direkt gruplara kalan Beşiktaş ile, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için yarın önemli maçlar yapacak olan temsilcilerimize de başarılar diledi.
Takımlardan özellikle Avrupa Ligi'nde büyük çıkışlar beklediğini belirten Terim, ''Milli takımın uluslar arası alandaki başarıları ne kadar önemli ise kulüp takımlarımızın da o kadar önemli. Gerek UEFA Avrupa Ligi gerek ise Şampiyonlar Ligi'nde kulüp takımlarımızın son derece dikkatli, son derece önemini bilerek hareket etmesi hepimizin dileği. Oralardan alınacak ülke puanları ya da takımlarımızın başarıları hepimizin moralini yükseltecektir. Türkiye'de nasıl olsa kendi aramızda oynuyoruz. 100 yıldır oynuyoruz, oynamaya da devam edeceğiz, ama Avrupa'da o arenada başarı kazanmanın keyfi başka, hem de getirileri fazla. Takımlarımızın geçen sezonlara oranla daha fazla başarı kazanacaklarına inanıyorum.'' dedi.

AVRUPA LİGİ'Nİ DE ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ DE KAZANABİLİRİZ

Avrupa'da kupa gelir mi? sorusuna da cevap veren Terim, ''Tabiî ki gelir. Neden gelmesin. Takımlarımız Avrupa Ligi'nde de kupa alır, Şampiyonlar Ligi'nde de. Biz 17 Mayıs 2000'de UEFA Kupası'nı kazandığımızda çok önemli bir mesaj verdik. Kadromuzda sadece 4 tane yabancı vardı. Dolayısıyla Türk oyuncuların önemine işaret etmiştik. Bugün başarılı Türk oyuncuların sayısı bir kat daha arttı.'' diye cevap verdi.
Terim, rekorların kırıldığı zaman güzel olduğunu da belirterek, ''Rekorlar kırılır ise başarı vardır. UEFA Kupası tekrar kazanılmalıdır. Şampiyonlar Ligi kupası hedef olmalıdır. O yüzden 75 milyon nüfusuyla dev bir ülke olan Türkiye'nin önemli başarıları olmalıdır; olacaktır. Bence Avrupa Kupaları'ndaki başarılar daha üst sevilerde devam edecek.'' diyerek sözlerini tamamladı.




milliyet