PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alexa'ya Göre TR İlk 100'deki Tek Kulüp Sitesiyiz !


Melancholy
08-16-2009, 04:26
http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_4518_07b.jpg

Alexa'ya Göre TR İlk 100'deki Tek Kulüp Sitesiyiz!

İnternette rating ölçümlendirmelerinde saygınlığı bilinen ve verileri kabul gören Alexa.com (http://www.alexa.com)'da ülke kategorisinde Türkiye'nin ilk 100 sitesi arasında Galatasaray Spor Kulübü İnternet Sitesi (Galatasaray.org) de var.

Türkiye'den sadece Galatasaray.org'un bir kulüp sitesi olarak girdiği listede kulübümüzün sitesi 86. sırada yer alırken; tüm dünya spor > futbol alt kategorisinde 17. sırada yer aldık. (http://www.alexa.com/topsites/category/Top/Sports/Soccer)

Tüm dünya sıralamasında Galatasaray; Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Arsenal ve Inter gibi kulüplerin ardından 6. kulüp sitesi olarak sıralandı.

Ayrıca Galatasaray.org bu yaz döneminde kadromuza kattıığımız Elano Blumer'ın transfer haberiyle, sitemizdeki ziyaretçi sayısı rekorunu de egale etmişti. Transferin açıklandığı 30 Temmuz Perşembe günü Galatasaray.org, 628.144 kez ziyaret edilerek, 2002'den beri en çok ziyaret edilen gün rakamına ulaştı. 26 Ağustos 2008'de yapılan Milan Baros transferinde Galatasaray.org, 594.000 kez ziyaret edilmişti.

Galatasaray.org'u sıralamalarda üstlere taşıyan ve kendi rekorlarını da egale etmesini sağlayan tüm taraftar ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

galatasaray.org